<b>přesun serverů 17.4.2004 večer</b>

jinak co jsem se tak ze zajmu koukal od presunu tech serveru az do ted na nektere vase straky tak jsem nenasel zadne co by nefachaly jinak s tim ftp se to tady omila skoro v kzdem 3 prispevku z meho pohledu to funguje u tech odmen ktre spravuji (vlastni ci jsem to pro nekoho tvoril i u nove zareistrovane kem toho webmailu tu nevidim zadny problem

PS miro budes to must dat na uvodni stranku 20 palcovim titulkem a jeste kolem toho nechat rotovat zarovicky ci neco podobneho (a napsat to taky anglicky :-) :-)
Ahoj,

hledal jsem informaci o tom, jak vyřešit problém s hláškou "530 Login incorrect" a zdá se, že jsem ji našel na stránce "http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=19638&t=19638" (v prvních třech příspěvcích člověka s loginem "mira"). Zatim jsem nevyzkoušel ale asi je to řešení tohoto problému.
Rostislav Mazur: 530 znamena chybne jmeno, ci heslo. To si predne poradne zkontroluj. Nezapomen, ze FTP server, na ktery se musis pripojit, je stejny jako tve uziv. jmeno, tedy stejny jako tva adresa, v tvem pripade rmazur.webzdarma.cz.
No dobře