Ačkoliv webové stránky fungují bez problémů (tudíž soubor index.htm v adresáři je a je funkční), nepodařilo se po přihlášení otevřít emailovou stránku a místo toho dostanu hlášení:
Nepovolený přístup!
Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen ! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.
Předem děkuji za řešení problému.
M.
Mám stejný problém, takže je chyba na straně webzdarma!
Jo, jsem na tom stejne. Doufam, ze to brzo vyresi. Vedi uz vubec o tom?
Jo, vědí o tom všichni, viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?4.
Tím to není, protože na wz jsem už dlouho a mail mi už dávno fungoval a teď taky přestal.
>>teď taky přestal.
A to znamená co? Co to píše za chybu a kde a kdy ji to píše?
Navíc v prvním dotazu nebylo řečeno, že mejl předtím fungoval, takže logicky předpokládám (na základě dlouhodobých pozorvání), že se šel kouknout do schránky poprvé. Na první pohled je to typická FAQ.
To znamená, že včera ještě fungoval a dneska, když jsem sedl k počátači, tak mi to hlásí:
Nepovolený přístup!
Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen ! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.
Zkoušel jsem na něj i z jínýho mailu poslat zprávu, ale nepomohlo to.
To už je lepší :-). To ale vypadá na jiný problém, než ten co je popsaný ve FAQ. A obávám se, že na to mohou dát odpověď jen admini. Takže buď počkat, až se tu některý objeví, nebo zkusit poslat mejl na podpora@webzdarma.cz, aleraději neočekávej ryychlou odpověď.
Ale pořád ještě nevíme, jestli první tři tazatelé mají stejný problém jako ty, nebo šli do schránky poprvé a tudíž pro ně platí FAQ.
Řekl bych, že ten první je tam možná poprvé, ale ti zbylí mi přišli, že to možná bude stejný problém, jako mám já.
No každopádně jsou tu moje odpovědi na oba případy, tak si můžou vybrat :-).
V tvém případě ale bohužel neumím líp poradit :-/. Ale mám ještě dotaz:
>>Zkoušel jsem na něj i z jínýho mailu poslat zprávu, ale nepomohlo to.
Ten mejl se ti vrátil zpátky? Pokud ano, co v něm bylo napsaný?
me to taky nefunguje, schranku i stranku mame tak mesic(vcetne index.html) a dneska schranka fungovat prestala...podle me je chyba na serveru, pension city
Právě, že se mi ten mail nevrátil.
No jasne ze mi to vcera chodilo a dnes uz ne. Mezi vcerejskem a dneskem jsem nedelal zadne zmeny v nastaveni.
Spis bych videl opacny dotaz. Komu tu ty mailove schranky funguji?
Stejný problém, ještě včera jsem emaily ve schránce zpracovával, dneska už se na ně ani nepodívám.
Totez. Ja se na ten mail fakt dostat potrebuju, a nebudu rikat ani co me to, protoze ze zacatku jsem mela s mailovou schrankou dlouho problem, pak slapal a ted uz zase nic. Grrrrr, spravte to nekdo!
Ja mam ten samy problem. vcera jsem na mailu byl, slo to a dneska to chybove hlaseni. Jinak schranku mam rok a od pocatecniho zprovozneni jsem problem nemel. Myslim, ze to je chyba na wz.
No aj ja sa musím pridat....mne taky včera išiel a dneska už nejde...
mě to dneska taky kleklo bezdůvodně a úplně stejně jako ostatním.
Blbne to, změny se nechxou provást, a navíc nevím proč nejsem zařazen v katalogu, ikdyž jsem si to nastavil (sudoku.wz.cz)
Mně jinak bez problémů funguje odesílání, ale nemůžu poštu přijmout - když mi něco někdo pošle, vrátí se mu to.
Už jednou jsem tam měl chybové hlášení, odeslal jsem proto znova přihlašovací protokol. Schránka se obnovila, ale s touž chybou. Vidím ale že nejsem sám - nevíte někdo směr?
Ahojky, prohledávám v diskuzi řešení problému se zamítnutým přístupem k meilu, a z vašich příspěvků nevím, jak jste tento problém vyřešili. Prosím, poraďte, e-maily mi chodily dosud bez problémů a ode dneška nic.
Děkuji moc.
taky mi to píše: Nepovolený přístup - nejspíš to bude souvist s výpadky, které teď na WZ jsou
Ahojky, asi máš pravdu, protože už to zase jde. Měj se. J.
mne to azse píše z druhou stranou an webovce první mi to pustí bez problému a mám tam napsáno index.html ale u druhé stránky mi to píše
Chyba 404 - soubor nebyl nalezen Soubor nebyl nalezen, pravděpodobně byl smazán nebo přejmenován. Je mi líto.ale já to mám dobře poradíte mi?
>> poradíte mi?
uz se stalo. a priste se staci zeptat jednou.