když se připojím pomocí FTP klienta (total cmd) jdou nahrát na ftp zhruba 3 soubory a pak se klient zasekne ... neví někdo co stím? PS: zkoušel sem i dva jíné klienty ale ti se většinou ani nedokázali připojit
http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp
nebo zkus nahrávat v jinou dobu, může být přetížený server.
taky se mi zda ze posledni dobou (asi 3 dny) ftp wz blbne, a ted se dokonce uz ani nemuzu na ftp pripojit, i kdyz to vzdycky slo...
jo mi to taky nejde s připojit
Mě hlásí, že mi vypršel časový limit?
presne, nemuzu se pripojit uz nekolik dni
Mně se také nedaří připojit přes ftp na wz, ale na jiné servry přes ftp ano.
Ať žije český internet a jeho rychlost o víkendu. :-DD
Vcera a dneska jsem cely den nahraval soubory pres ftp. Ted vecer to nejde, zrejmne pretizeno, nebo si tam zase hraji
:-D, to cloveka potesi....
taky me to pise ze casovy limit vyprsel, ale na jine servery se pripojim v pohode. Co s tim?
prosimte mam dotaz taky mi nejede ftp a nevim jestli se to da poslat i jinak prosim pomoz diky
jde mi to přes webové rozhraní. ale tahat se s tím soubor po souboru...
to vubec nejde posledni dobou.. celkove zpomalenI!
no me PSPad hlasi chybu 10061 neboli chyba podle PSPad:
Connection refused. No connection could be made because the target machine actively refused it. This usually results from trying to connect to a service that is inactive on the foreign host - i.e. one with no server application running.
kamosovi to zas hlasi chybu 10060:
Connection timed out. A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
chjo, kdy to bude v pohode? Rad bych zas pracoval :(
ted je chyba na wz, ne u vas! takhle to nevyresite....
to je mirne jasne, ale co se da delat :(
Je mozny ze mi to nepusti na FTP uz pri prihlasovani a rika ze mam spatny udaje? a pritom pres web se prihlasim v pohode....
Přesně ten samý problém. Přes web se přihlásím, ftp mi login nebere. Přitom na jiných stránkách na wz mi to bez problému jde :(
-rovengers.wz.cz-
Pokud mate vsechno spravne nastavene (vcetne pasivniho modu), tak bud bude problem na strane WebZdarma - a mel by tedy casem zmizet -, nebo muze byt problem ve vasi siti. Pokud s jinymi ucty problem na ftp neni, patrne je na vine WZ. Zkuste vyckat den dva a projistotu vyzkousejte i jineho FTP klienta.
2donny: Uz to trva pres 3 dny...
Nějak tak, už to trvá déle, navíc já se ale mohu připojit i na jiné FTP na webuzdarma, jen tahle jediná adresa mi nejede, čili problém bude na 95% u WZ, jen jsem si říkal, že třeba někdo bude vědět, co se děje...:o)
o tom vi tak maximalne Mira (admin)...
mam ten samy problem, uz 5 dni se nemuzu na ftp pripojit, hlasi mi to ze jsou zadany spatny udaje, ale znam lidi kteri maji stranky taky na wz a normalne jim to jde :-(
Taky se nemůžu přihlásit. A zrovna jsem chtěl aktualizovat.