index cez FRAMESET

chcel mat index stranky robeny cez FRAMY ale ono mi to tam automaticky vklada ich reklamu.... akzoe chcem mat index cez framy ale hne dprva stranak co sa otvori tak tam mam vlozenu ich reklamu takze to vyzera tak isto je ta reklama hore ako chceli.. ale automaticky to vklada tu reklamu do indexu vrrr a potom nefunguju tie framy co su tam... neviete co treba spravit aby mi tam automaticky nevkladalo reklamu ja som ju vlozil sam...
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?14
Precital som si tvoju radu, precital som si aj knihu o tvorbe webstranok a skusil som vsetko na co som stacil, ale aj tak sa mi nepodarilo nastavit cestu na spravnu stranku. Bud je na prvej stranke len baner alebo dva pod sebou. Uz som zufali. Skus mi poradit trosku konkretnejsie, ako mam tu cestu nastavit.
Dik moc
Máš tam rám, do kterého se vkládá soubor uvod.html. Takže do kolonky cesta prostě jen napiš uvod.html. Ale imho to máš teď dobře, protože reklama není v indexu, ale v tom souboru uvod.html.
Ale stejně nechápu, na co máš na tom indexu rámy.
Ale do akej kolonky?
Ved som uz skusil ozaj vsetko.
A co to skusit bez rámů? www.firstpage.wz.cz
V Administraci v Nastavení reklamy si volíš, jestli chceš reklamu Nahoře nebo Dole. Pak je tak ještě další políčko, do kterého se při nastavení Nahoře dá vyplnit cesta k souboru, ve kterém má být ta reklama. Tam tedy musíš napsat název toho souboru, v tvém případě uvod.html.