SESSION

Mám pěkně pitomej problém a trápím se tím nejmíň 2 měsíce... Mám skript:
$idDB=mysql_query("select * from uzivatele where prezdivka='".$_POST["prezdivka"], $link);
$id = MySQL_Fetch_Array($idDB);
echo $id["id"]."<br>";
...
echo $id["obr"]."<br>";

$_SESSION["id"]=$id["id"];
...
$_SESSION["skin"]=$id["skin"];

echo "sesinon id:".$_SESSION["id"]."<br>";
...
echo "sesinon skin:".$_SESSION["skin"]."<br>";

Databáze se zeptám na jméno co uživatel zadal a vypíšu si ho to funguje správně...
Pak přiřadím do SESSION hodnoty co jsem získal z databáze
a naakonec vypíšu všechny SESSION proměnné... ale všechny obsahují pouze id toho uživatele jak jsem se na něj ptal DB... i proměnná "skin","obr".... prostě úplně všechny!

Doma na serveru apache mi to jede ale když to dám na internet tak mi to pořád ne a ne rozjet :(

Za KAŽDOU odpověď moc děkuji!
Nejsem si jist, ale mozna to zalezi na nastaveni mysql.. nevim jiste jestli se nekde nenastavuje jestli je mozne adresovat prvky v poli vracenem po dotazu asociativne.. zkus to indexovat pomoci cisel...

((mozna jsem se ted ztrapnil ale za pokus to stoji:D))
pomoci cisel? to jako ze se ma menovat treba sloupec id 1 atd?
že se zeptáš na jméno... ale je výsledkem toho dotazu vůbec něco? co když za dotaz - před mysql_fetch_array přidáš:
echo mysql_num_rows($idDB);
vypíše se nějaké smysluplné číslo? Tipuju že ne, protože se mi zdá, že ti tam chybí koncový apostrof za tou hodnotou přebíranou z $_POST. Správně by to mělo být takto:
$idDB=mysql_query("select * from uzivatele where prezdivka='".$_POST["prezdivka"]"'", $link);
to za tou koncovou hranatou závorkou je " ' ", neboli uvozovky apostrof uvozovky ;-)
Pokud se jedná o totéž, co potkalo mě, tak stačí nemít stejné $id a $_SESSION[id]... takže $id třeba nahradit za $id1. Doma na apachi ti to šlo, protože je jinak nastaven.
Pokud se jedná o totéž, co potkalo mě, tak stačí nemít stejné názvy proměnných $id a $_SESSION[id]... takže $id třeba nahradit za $id1. Doma na apachi ti to šlo, protože je jinak nastaven.

Jinak dis má samo pravdu, ale asi jde o nedoklep, protože to přece vrací to id ;)
pro dise... nevim co se to sem vloudilo za chybku mrl jsem tam na konci " ' " to je jedno hlavni je ZE MI TO FUNGUJE! JUPÍÍÍÍÍ moc vám všem děkuji byl jsem z toho fakt na dně... :) ještě jednou děkuji!