hh moudrá slova . Čás jsou peníze:D
Taky bych rád vědel, kdy se to rozjede než zapomenu, co jsem to vlastně chtěl editovat:D
bude to fungovat este dneska nebo si mam zalozit novej ucet a nedavat tam wz.cz
Doufám, že to brzo naskočí, já se nemůžu dostat ani na FTP...:-(
A kámošovi stránky jdou...
Me tak jde jedna stranka s priponou wz ty dalsi uz ne..
ale tedka už fakt :( refreshuju tu jako blbej a nic
nejde mi taky hlavní indexová stránka a ostatní ano. Se holt nedá nic dělat. Přes FTP se taky nepřipojím a když se přihlásím na webzdarma, že si zkopíruju soubor tady, tak se mi nabídka neotevře..
No aspoň budu dělat něco užitečnějšího....;o)
Přes wz to dělá to samí, ale mě se nezobrazí bud nic, nebo hl stránka, díky Tempu, který si pamatuje, že jsem na té stránce už byl a má jí někde uloženou...
chlapi nakopnete to! uz su nervozni dostavam tiky... :-)
Já je mam i tak tak co...
Jdu to zajíst špagetama tak ať to běží, až se vrátim...:-D
no jasně, všichni refrešujte, to tomu pomůžete. Běžte se po obědě natáhnout, hoďte se do klidu, v neděli odpoledne vám snad nic neuteče. Jestli někomu z vás utíkají peníze, tak proč šetříte a jste na zadarmohostingu? Chudák Mira musí v neděli makat, a snažit se.. a vy na něj takhle. Myslíte že to neřeší?
buď v klidu, výpadak je všeobecně všude...doufám, že to poběží co nejrychleji
ehm možná bys měl lépe číst . Tady nikomu peníze neutíkaj:D
Vobec mi nevadi vypadok (aj ked su caste) > verim ze natom pracuju. Moj problem hlavne spociva ze nemam reklamu na mojom webe a rychlo by som ju tam potreboval nahodit... (nech mi to cele nezmazu) je to totiz tyzdnovka... :(
Hey, my víme, že s tim má problémy, jestli sis nevšimla nikdo na nikoho nenadává. Jen jsme trochu netrpěliví... to je všechno...
já přece neříkám že někdo někomu nadává ;-) jen mi přijde zbytečný psát "tak kdy už to bude" když je od začátku jasné, že se na tom pracuje. Tak mě hned nesežerte :-) hlavně klid a nohy v teple.
JJ reklama se mi nějak nezobrazuje taky, ale to je její problém...:-D
Len pozor nato... :D mohlo by sa stat ze ti to vymazu... :)
POCUVAJTE, VED JE TO DOBRE, ZE JE TO ZADARA... ALE VED ONI SU ZA TO PLATENI, TAKZE... ALE TOLKO VYPADKU.. NO JA NEXAPEM. AKOKEBY SA TAM NIC NEROBILO.. NECH KAZDY KTO PRACUJE NA WZ NECH DA ZO VYPLATY 5 PERCENT A NEX TO KUPIA.. ALEBO NECH DAJU DRAHSIU REKLAMU.. BOSE
Mě nejde pořád ani ftp ani web :(
<HTML>dis: já s tím z Brna v tuhle chvíli stejně nic nenadělám takže bych měl být celkem v klidu, za dobu hostingu u COL to je poprvé, kdy tam musí jet osobně kolegové z Prahy takže to je po delší době větší výpadek
další odhad (optimistický) je ... za 15 minut</HTML>