<b>vypadek</b>

Za 15 minut? To zni dobre ne? Uvidime...
v klidu, kašlem na to, když jsme v tom Brně, zajdem radši někam na pivo a ono se to třeba mezitím opraví samo :)
Heh tak to je hodně optimistický ... jdu si lehnout ... nemá to cenu tady vysedávat a čekat že nějaký pupkáči se hnou ... kord když jsou určitě po ó..
jj uvidime...
vzdavam to, beru knizku a jdu si lehnout, zkousim dve hodiny a zadny postup...
jo, může mi někdo vydvětlit, proč nějaký stránky s wz jdou? Jen by mě to zajmalo... dost jim závidim:-D
Hele, já seru magi v kostce, jak máte web na luxusním serveru, kterej je úplně zadarmo včetně databáze, výpadky za rok se dají spočítat na prstech jedný ruky a je poměrně dost rychlej, ale jak to vypadne o víkendu, tak všichni mektáte, že musíte aktualizovat a že utrpí návštěvnost a podobný kraviny - a pak zjistím, že je tam nějakej hloupej blog o pičovinách. Styďte se, pokud možno, tak všichni! ;-)

Miro, v klidu nám to prosím vyřeš, když to nebude dneska, no tak to pojede zítra nebo jindy.
Míro, musím se přidat, že mě také nefungují stránky www.cori.wz.cz. Snad to půjde. Tolika na to nespěchám, hlavně aby se to rozchodilo a my o to nepřišli :-)
Držím palce, hezkou neděli. M.
Hurá, už to jede!
koukam na to ale jede me jeden server kterej ma WZ.CZ ale ten druhej se stejnou priponou nejede tak nevim cim to je ! ale prihjlasit se do uzivateskyho rozharani to de tak ja nevim uz aby to jelo zrovna kdys potrebujes tak to nejdede! uz stim kurva necí udelejte! diky
hej jedou jenom některy servery s touhle priponou nektery jedou! tak cim to kua je?!
uz to spravte zrovna kdys to potrebuju tak nejede! :( pls quikly!
Hell... ono o víkendu je na to nejvíc čas... nevim jestli někdo utrpí na návštěvnosti, ale to mi je jedno, já na ničem neutrpim, prtože tam skoro nikdo neleze a ti co lezly, jsou na horách...
tomiko nedělej chytreho
nic nejede jako wz domena pada furt jako hlavne v nedeli ale 2 hodiny je uz trochu moc i na me zrovna kdyz na tom musim neco delat
mě už to jde . Tak snad to vydrží . Dík
Over (jk2np.wz.cz): Já nedělám, já totiž jsem ;-)
nechám tě být:)
Jupíííííííííííííííí, mě už všechno funguje, thx, že ste se s tím srali i v neděli a nenechali to až na pracovní pondělí....a museli tu poslouchat ty nedočkavý paka(i když já k nim taky tak trochu patřil, ale nechával sem si to pro sebe:) ).
no tak uz zase ne no rofl
KUA, sem nadšenej jak králík a vono to zase nejede xD. No nic, tak si ještě počkáme, co se dá dělat. rofl
mě to jede:-D
Tak prej to už zase jede. xD, doufám že na pořád.... tak teď viz příspěvek FUNGUJE!