Reklama...

Cafte, mám taký malý problém, reklama na trix.borec.cz sa mi zobrazuje dobre, ale v administracii sa mi vôbec nepripočítava. A keď sa aj pripočíta tak je to max 4x. Za dnes mam podľa Toplistu 40 návštev a cez 300 vzhliadnutí ale reklama mi hlasí zobrazenie 0x. Kde môže byť problém?

P.S. Dá sa nejako ovplyvniť aká reklama sa mi bude zobrazovať?
Najviac sa mi tam totiž hodí ANOWEB, AltusVARIO a im podobné a nie tie písmenkové modré ""sračky""!
Nebolo by zlé keby sa reklama delila na nejaké témy(grafické, písmenkové, lietajúce atp...), a ja by som si len zvoli typ, ktoré chcem zobrazovať.
Čo vy na to?!
Mě se například dnes nečítají, neřeš to, maže se myslím až po 6ti týdnech bez zobrazení(nebo tak nějak).
no reklama se obcas nepocita. ale v klidu, po par dnech se to dycky spravilo. tak vydrz a nestresuj. az kdyby to neslo dyl jak tyden, tak stresovat zacni ;-)
jo a k tomu p.s. - neda
Ja mam takovej problem ze uz mi jednou byly bloknuty strany kvuli spatnymu umisteni reklamy ale problem asi nebudu ja ale nastaveni WZtka. Mam standardne nastaveno zobrazovani na prvni strane nahore a pritom kdyz neco nahraju nove na strany hodi se na prvni strane dolu a ja sem pak zato ze se snazim obejit zobrazeni reklamy. Cos tim?
TRMAN: zkus na zacatek te prvni stranky (za tag body) vlozit komentar pro reklamu <!--WZ-REKLAMA-1.0--> a nahraj stranku na server.