Kdy se projeví nastavení reklamy?

Prosím pomoc! Potřeboval bych vědět, kdy se projeví změna nastavení reklamy...

Vytvořil jsem soubor reklama.html a nechal do něj vkládat banner, pak jsem na index nechal vkládat (include) soubor reklama.html vkládat nahoru.

Jenže teď tam mám reklamní banner dvakrát, přitom ale na index.php reklamní kód nemám.

Mohl by někdo poradit, jak dlouho to asi trvá, než se ten přebývající banner odstraní, nebo jsem ještě něco zapomněl, co se musí udělat?

Dík.
Koukni do reklama.html a jestli je tam ta reklama 2x, tak ji jednou smaž. Samo se to neodstraní. A když už ji máš na všech stránkách a děláš to přes include, nechceš si ji dát (tedy includovat) dolů? Stránky budou vypadat líp ;-)
Ještě jedna poznámka - koukla jsem i na zdroják - máš tam dvakrát tagy html a body. Imho je to tím, že je máš i v tom includovaném souboru co? V includovaném souboru má být jen to, co chceš vložit, html hlavička a podobné věci ne. A podívej se, jestli se ti ta reklama přece jen nevložila do indexu a kdyžtak ji vymaž.
No to bych klidně udělal, ale nějak moc jsem nestudoval podmínky, takže nevím, jestli může dole být, nebo jí musím mít nahoře, tak jsem jí dal raději nahoru.

Ale každopádně v reklama.html je jenom jednou, to je mi právě divný, no...
No ale asi máš pravdu, někam se ten kód schoval podruhé, já ho někde najdu a smažu.
On wordpress vkládá do indexu víc souborů, tak to musim všechno projít :-)
Reklamu musí být buď nahoře na úvodní straně, nebo na všech dole. Jakou cestou se k tomu dopracuješ, je jedno. Tzn. že můžeš mít nastaveno Nahoře a reklamu pak includovat na všechny stránky dolů.