nejdou vkládat soubory

Nemůžu vložit už druhý den obrázky na net. Nemám ftp a tak to vkládám přes správce souborů po přihlášení se ze stránky wz.cz. Vždy mi to napíše, že se nepodařilo soubor uložit.. už jsem z toho nešťastná, protože ty fotky na net dát prostě chci!
Nevíte nědko co se děje? jestli jde jen o nějaký krátkodobý výpadek nebo co se děje?
FTP na doménu unas.cz funguje normálně. Není důvod se bát ftp. http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp

Teď jen věštím: Buď používáš diakritiku v názvech souoborů nebo jsou ty fotky moc velké (2 MB).
Pořiď si FTP, nic jinýho ti asi nikdo neporadí. Programů je dost.
diakritiku neužívám, na to už si dávám bacha a ftp mi šlo, ale nejde mi asi půl roku. Nevím proč, možná by stačilo změnit něco v zabezpečení, ale na to už jsem trochu antitalent. Stejně jako na win Commander (nebo jaxetopíše) který mi šel stahnout, ale neumím s tím dělat, je v angličtině. Takže pro mě bohužel žoužel. Spíš mě zajímalo jestli je někde nějaký problém na straně webzdarma nebo jestli mám sehnat nějakého přítele na telefonu nebo jestli pomůže publikum.
Ještě 5. mi to šlo normálně, vložila jsem si fotky v pohodičce, jako obvykle. Včera a dneska už bohužel ne e... :-(
WinCommander = Total Commander (ten je novější) je v češtině. Stáhnout ho můžeš třeba ze slunečnice. Pokud se ti zobrazí anglicky, tak jdi do nastavení a vyber češtinu. Může jít taky o to, že může být dosaženo kvóty 50MB a bude nutno něco staršího smazat. Bohužel, to lze zjistit jen přes FTP nebo smazáním něčeho (osobně mám ale s webovým rozhraním taky problémy, ale co používám FTP v Total Commanderu, tak žádný problém nemám).