Jaký program je nejlepší ?

Já používám Frontpage 2002 ale moc toho neumí.
Jaký program je nejlepší ? ( ve stylu Frontpage )
Díky za odpověď.
ve stalu frontpage ŽÁDNÝ Fronpage je na 2 veci na ho.. a nanic...
zkus NVU - je postavený na enginu Mozilly, nevím co presne ti chybí v FP02. Najde ho na http://www.czilla.cz/produkty/nvu/

ale imho nejlepsí je PSPad :P
jj, PSPad je dle mého taky nej.
Já používám program Macromedai Dreamweaver 2004 a vse je super!v poho tak pro pokročileho sak se mrknete na me www!
Filip: mno, popravdě řečeno bída a žal, jak proboha můžeš udělat 1.8 MB velkou stránku? Mysli prosím na lidi, kteří stejně jako já mají doma jen 256kbits připojení.... fotky se kromě toho, že jejich velikost zmenšíš v rozměrech elementu img zmenšují také v grafickém editoru.... atd. atd.
tabulkový layout je taky trošku out...

pokud tedy někdo dělá za pomocí toho dreamweaveru něco jako je tvůj web, tak bych se tomu programu zdaleka vyhýbal....

jinak nic ve zlém
jakýkoliv WYSIWYG (What you see is what you get) editor je na h*vno. To že řekneš že Dreamweaver je "pro pokročilé" je buď k smíchu nebo k pláči.

Když chceš machrovat tak by jsi mohl vědět že <script> nemá parametr 'language="javascript"' ale "type="text/javascript"' (že tenhle type není registrován neřeš, používá se vesele a nikomu to nevadí).

Tabulkový layout je peklo, hnus a kryptofašismus. Jak jistě jako "pokročilý" víš, tak IE čeká než natáhne celou tabulku. A protože se strašně bojí že by nějaká buňka mohla být větší než by měla být a že by (nedej bože!) musel celou tabulku překreslovat tak radší nechá uživatele koukat na bílou stránku.

Jestli s tím hodláš něco dělat tak ti navrhuji Pixyho beztabulkový dvousloupcový Layout (http://www.wellstyled.com/css-2col-fluid-layout.html) ale ten musíš samozřejmě zapracovat ručně - ten se ti v Dreamweaveru nahodit asi nepodaří ;)
A když teda tak kritizujete ten dream....,tak co by ste mi doporučovali?mrknete se na my www a pak to zkritizujte konkretně!díky
Skončete s otročením pro Windows a WYSIWYG.

Jedinou správnou volbou je Linux a jEdit nebo Quanta+

;)

Pěkný den přeje Jakub Smejkal
filip: mno, konkrétně je to nazajímavé, tabulkové, nevalidní, 1.8MB velké! a to jsem radši ani nekoukal do sekce fotky.
na začátku tam vyskakuje nějaký protivný javascriptový alert.

dal bych tak 24/100