Zlobí wz.cz

Dobrý den, já vím že je služba WebZdarma s přihlédnutím na vložení reklamy zadarmo, ale prosím vás, doména wz.cz vypadává několikrát za týden pořád a stále (např nyní), až se mi to zdá že to je už normální. Navíc hodněkrát nejde načíst reklama, takže se nenačtou ani stránky. Nevíte jak dlouho to bude trvat, nebo co s tím?
Teď to zrovna taky řeším. Není to poprvé, mohlo by se upozornit . Třeba v novinkách, stejně je poslední příspěvek někdy z října. Děkuji.
mně se taky takové stránky nechtějí načíst... třeba i teď
Taky mi to ted nejde ...
moje stranky sou taky v haji, normalne to valilo, ale ted stranky nenalezeny, pres FTP se tam nedostanu a webovej spravce souboru me tam taky nepusti, takze vydim jen ze me vitaji, posledni prilaseni od, a tabulky v databazi, ostatni je nepristupny, co se jakoze deje .... ?
nejde jakýkoliv WZ :-(
Souhlasím s váma jeste v 20:15 vse jelo ale ted :STRANKA NELZE ZOBRAZIT! DOCELA ME TO STVE PROTOZE DELAM NOVY WEB A PRES VÍKEND KDY MAM NEJVÍC CASU SE TOMU CHCI VENOVAT!NO NIC BUDEME MUSET POCKAT! :-((((((((((((((((((((((((
MALY POZNATEK!ZKUSTE PROSIM JESTLI VAM DE :SPRÁVCE SOUBORU!ME TO NEJD EANI NAJET
hele filipe ale editovat můžeš i v kompu ne?! je to lepší mít zálohu na disku a ftp... samozřejmě ;)
JE ZDE I 24 HODINOVÝ SERVIS NEBO BUDEME MUSET CEKAT AZZ DO PONDELI AZ SE NEKDO URÁČÍ TO ZPRAVIT?
Ono i kdyz to bezi je to tak pomalyyyyyyyyy. Bohuzel ale to nejlepsi zadarmo :(
Filip: laskave se uklidni, na tvoje vylevy tu nikdo neni zvedavej.
Darovanému koni ny zuby nekoukej:

Mám takovej pocit, že si někdo moc věří, proč taková silná slova, tak si kupte hosting a doménu, nebo si založte vlastní free hosting a prosperujte z reklam. Cože? Na to že nemáte? Tak tady neskuhrejte
Jo taky mě to štve ale co se dá dělat? Aspoň že zadarmo
Všimnula jsem si toho už před týdnem.. Na mých stránkách se nezobrazovala reklama.. Dneska jsem si založila nový web a ani tam nic nemůžu dát..! :(( to mě moc mrzí.. Copak s tím správci nemůžou nic udělat?