FTP

je to normalni, nebo to ftp blbne jenom mi? asi pred mesicem slo vsechno vpoho, ale od te doby mi ftp poradne blbne, kdykoliv chci neco nahrat tak to vyjde nejdrive na 3.pokus a taky priblizne kazde drihe spojeni se nepodrai navazat. Pls kde je chyba
btw pouzivam fillezilu
taky mi to obcas blbne.. ale jenom kdyz se pripojuju po devadesátýdevátý za dvanáct hodin.. ;)
kdyby to bylo jen tak tak mi to nevadi, to delalo i predtim, ale vubec se na to nepripojit? muze to byt ftp klientem?
<HTML>kdyz si stezujete na ftp, prilozte vzdycky relevantni cas logu, jinak tohle skuhrani nema zadny efekt</HTML>
Vypis:
...
421 Login Timeout (25 seconds): closing control conection.
Vdaleny system odmitl prihlasit uzivatele.
...

Program IW FTP Client
ok pro priste budu chytrejsi, ted to nahodou jede :)
Rellik: LOL, myslim, ze mira mel namysli cas, kdy ses zkousel pripojit, ne za jak dlouho te to odpalkovalo...
<HTML>ne, omlouvam se, mel jsem opravdu na mysli <b>část</b> i kdyz pisu rychle a s chybami

login timeout ... to je takova hlaska, ktera muze mit vic pricin (momentalne treba muze probihat nejaky pokus o utok, muze to byt pretizene), ale snad by to nemelo trvat delsi dobu

vetsinou jsou ty logy vymluvnejsi</HTML>
miro, kdyz vidim, jak si uzivas to tucne pismo ;), tak me napadlo.. nebyla by tu nejaka moznost pro nas, obycejne uzivatele, abychom mohli v prispevku 'zvyraznit' kod? nemyslim syntaxi, ale neco na zpusob tagu <pre> - neproporcionalni pismo a zachovani odsazeni mezerama... ? Myslim, ze by se to obcas docela hodilo, preci jen sem casto piseme casti skriptu a ty obcas byvaji na prvni pohled (bez odsazovani) nesrozumitelne.