je to normalni, nebo to ftp blbne jenom mi? asi pred mesicem slo vsechno vpoho, ale od te doby mi ftp poradne blbne, kdykoliv chci neco nahrat tak to vyjde nejdrive na 3.pokus a taky priblizne kazde drihe spojeni se nepodrai navazat. Pls kde je chyba
btw pouzivam fillezilu
taky mi to obcas blbne.. ale jenom kdyz se pripojuju po devadesátýdevátý za dvanáct hodin.. ;)
kdyby to bylo jen tak tak mi to nevadi, to delalo i predtim, ale vubec se na to nepripojit? muze to byt ftp klientem?
<HTML>kdyz si stezujete na ftp, prilozte vzdycky relevantni cas logu, jinak tohle skuhrani nema zadny efekt</HTML>
Vypis:
...
421 Login Timeout (25 seconds): closing control conection.
Vdaleny system odmitl prihlasit uzivatele.
...
Program IW FTP Client
ok pro priste budu chytrejsi, ted to nahodou jede :)
Rellik: LOL, myslim, ze mira mel namysli cas, kdy ses zkousel pripojit, ne za jak dlouho te to odpalkovalo...
<HTML>ne, omlouvam se, mel jsem opravdu na mysli <b>část</b> i kdyz pisu rychle a s chybami
login timeout ... to je takova hlaska, ktera muze mit vic pricin (momentalne treba muze probihat nejaky pokus o utok, muze to byt pretizene), ale snad by to nemelo trvat delsi dobu
vetsinou jsou ty logy vymluvnejsi</HTML>
miro, kdyz vidim, jak si uzivas to tucne pismo ;), tak me napadlo.. nebyla by tu nejaka moznost pro nas, obycejne uzivatele, abychom mohli v prispevku 'zvyraznit' kod? nemyslim syntaxi, ale neco na zpusob tagu <pre> - neproporcionalni pismo a zachovani odsazeni mezerama... ? Myslim, ze by se to obcas docela hodilo, preci jen sem casto piseme casti skriptu a ty obcas byvaji na prvni pohled (bez odsazovani) nesrozumitelne.