regule automatického zrušení?

Můj dotaz se dotýká spolehlivosti pošty.
Když mi přestal fungovat příjem (pouze odesílání šlo), schránku jsem inaktivoval a byla zrušena. Leč: až si ji obnovím a budu třeba delší dobu mimo možnost připojení, mám se obávat, že mi bude bez ohledu na důležité informace zrušena? Má vůbec automatický výmaz webu nebo automatická inaktivace schránky, když se nevykáže delší přístup, nějaké regule? Jak to ošetřím třeba v případě delší nemoci?
Existuje, až schránku opět obnovím, nějaká kontrola, aby se mi nestalo, že se při nějaké důležité korespondenci zablokuje přijímací protokol nebo rovnou vymaže obsah?
pouzivej presmerovani na jinou adresu - do schranky, ktere duverujes.

Schranka je AFAIK zrusena, pokud je zrusen cely web - a ten je zrusen, pokud porusis vseobecne podminky. Ty najdes na adrese http://www.webzdarma.cz/podminky.html a podminy zobrazovani reklamy na http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html .
V mém případě web zrušen nebyl, ani nebyly porušeny podmínky zobrazování reklamy - pokud tím není míněna cybějící podpora macomedia flashů. Mě ale zajímá ta první věta - to tedy znamená, že se na webzdarmovskou schránku nemohu sploehnout?!?
Za spolehlivou a uživatelsky přívětivou považuji schránku od seznamu.cz