zatrolena reklama

zdar,asi sem natroublej ale nedari se mi vasi reklamu na stranky dostat.
index obsahuje tri ramce obsah ,nadpis a vlastni stranku.
a vase reklama nikde
a to ani tehdy kdyz vlozim do stranky {kodu stranky ne jako text nejsem hnup :] ] ten radek s reklamnim banerem a ..... nic .
HEEEEELP nechci porusovat vase pravidla proto zadam pomoc driv nez dojde k maznuti webu dik hum
Ten kód reklamy máš vložený v indexu, což je blbě. Vezmi ten vložený kód reklamy a dej ho do té "vlastní stránky", co se načítá jako první. A přečti si http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?14 - musíš to mít i správně v Nastavení reklamy -> t.j. musíš tam do cesty vyplnit název souboru, ve kterém reklama bude.
dik Thalia
ale
asi sem fakt blbej nejde to

konkretne .

index.htm je jen rozvrh ramcu.
stranka kam to chci vrazit se jmenuje page3.htm {to je samo filename nazev je jinej]
v nastaveni zadam reklamu nahoru na hlavni stranku a pak do policka kam reklamu vepisu JEN "page3.htm" pokud chapu dobre mela by se reklama objevit ale neobjevi. dik za pomoc
Ano, zjevně to máš správně. Ale je pak potřeba ještě nahrát příslušné soubory znovu na web - tedy index a ten page3 - aby se nastavení projevilo, t.j. reklama se nahrála do page3.
Poznámka - já tu reklamu vidím vloženou do indexu - tak ji odtam vyjmi a vlož ji do page3. To můžeš, nemusíš čekat, až se sama vloží na správný místo. A ten kód reklamy si někam zazálohuj. Problémy s reklamou se tu vyskytují často a je lepší mít kód zazálohovaný, protože pak ho v případě potřeby můžeš nakopírovat na patřičné místo.
velke Diky Thalia uz to frci jak ma.