Nechoděj stránky

Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví co mám dělat kdzž po vložení stránek na web funguje jenom první stránka a to ještě bez fotek a při odkazu na další stránku se objeví eror 404.Stránky před vložením na web v PC choděj a jsou vytvořeny v programu Microsoftu Front Page.
bud mas spatne zadanou cestu a nebo to neni nahrany na server. jako vzdycky.
..nebo mas v nazvech diakritiku..
krom toho ten kod je fakt bordel.
Cesty by měli bejt v pohodě.To s tou diakritikou znamená kde nesmí bejt?Jako v názvech odílů nebo fotek?A stim nahránim to ňák ovlivnim? Na to jak dlouho se to tam přetahovalo.Nikdy jsem to nedělal.
No tak já v dobré víře otevřela kód a zase se mi sekl prohlížeč. Nemám ráda Publisher (<meta name=Generator content="Microsoft Publisher 11">). Možná kdybys opravdu zkusil ten Frontpage, tak by ti to i jelo. Když něco nefunguje, nejede, nezobrazuje se, tak první pomoc najdeš na faq.webzdarma.cz.
Diakritika je špatná víceméně ve všech názvech, pak je taky dobré dávat do názvů malá písmena. S tím nahráním - jde o to, jestli jsi ty fotky na internet nahrál...co vše jsi na internet nahrál?
Dal jsem v Microsoftu Front Page uložit jako webovou stránku a pojmenoval jsem ji index.A tu jsem tam nahrál,když sem tento soubor otevřel v PC tak to chodilo.Tak nevim v čem by moh bejt zakopanej pes.
v tom ze zaroven s indexem se ti vytvorila slozka v podobe asi neco jako "index_soubory" a tu celou musis nahrat taky na web...
peg_20::

link rel=File-List href="idex_soubory/filelist.xml" - IDEX ?

A pořád si asi pleteš Publisher s Front Page...
me to same take dela.
Nahrala jsem si stranky sem na web a otevre se mi jen hlavni stranka a jeste k tomu bez pozadi a bez obrazku a nic vic.
nahrejte tam uplne vsechno coste pri delani stranky pouzily....krome programu