Připojeí

Mám dotaz,když zadám adresu ftp serveru je vse OK ale jakmile se pripojim napise mi hlasku at se presvedčim ze mam povoleni tam vstoupit.Co mam udelat?
Coze? :-))
mně to taky nefunguje, tedy připojit se a dokonce jsem si musel nechat poslat nové heslo (dost ošklivé ¨:-(), abych se dostal aspoň sem, jinak přes ftp se kvám nedostanu..:-(...
Budes mit asi problem ve firewallu, nebo proxine...
tak to tedy nemám, firewall nepoužívám (bo nevím jak ho nastavit, které porty apd.) a proxy taky ne, problém musí být někde tady, bo to blbne více lidem, a kurnik proč by mi asi nešlo přihlásit se sem? proč mi to nebralo moje heslo a musel jsem žádat o nové?
..ale zase dík že odpovídáte, nevím kde je problém, přihlašoval jsem se jako vždycky, ...
A používáš vůbec správný údaje? Server a jmeno je stejné jako tvoje adresa. Pokud tomu tak je, tak je v prdeli tvuj provider.
no, pokud vím tak login je jméno co jsem si vybral tj. maratomastik.wz.cz ne? no a pak heslo...a to prostě nefunguje...je to jako by si mně smázli z databáze, pro přihlášení na sem fórum musím používat heslo co mi pošlou...docela by mně zajímalo kdy mi někdo z adminů helpne, možná jsem přehlídl nějaké změny co se tu děli..učil jsem se na zkoušky a nemůžu pořád netovat :-))) zatím děkuju všem co se mi snaží helpnout.
možná jsem se vyjádřil špatně, ono podle toho co píše Total comander , mi nefunguje ani ten logil...
Tož takhle. V TC zadáš tyto údaje:
Server (hostitel) : maratomastik.wz.cz
Login : maratomastik.wz.cz
Heslo : co já vím, řekni :-)))

Pokud furt stejný, tak se zkus příhlásit přes web. Jestli ten je OK, tak je v prdeli FTP a musiš hledat chybu někde na cestě.