Mám dotaz,když zadám adresu ftp serveru je vse OK ale jakmile se pripojim napise mi hlasku at se presvedčim ze mam povoleni tam vstoupit.Co mam udelat?
mně to taky nefunguje, tedy připojit se a dokonce jsem si musel nechat poslat nové heslo (dost ošklivé ¨:-(), abych se dostal aspoň sem, jinak přes ftp se kvám nedostanu..:-(...
Budes mit asi problem ve firewallu, nebo proxine...
tak to tedy nemám, firewall nepoužívám (bo nevím jak ho nastavit, které porty apd.) a proxy taky ne, problém musí být někde tady, bo to blbne více lidem, a kurnik proč by mi asi nešlo přihlásit se sem? proč mi to nebralo moje heslo a musel jsem žádat o nové?
..ale zase dík že odpovídáte, nevím kde je problém, přihlašoval jsem se jako vždycky, ...
A používáš vůbec správný údaje? Server a jmeno je stejné jako tvoje adresa. Pokud tomu tak je, tak je v prdeli tvuj provider.
no, pokud vím tak login je jméno co jsem si vybral tj. maratomastik.wz.cz ne? no a pak heslo...a to prostě nefunguje...je to jako by si mně smázli z databáze, pro přihlášení na sem fórum musím používat heslo co mi pošlou...docela by mně zajímalo kdy mi někdo z adminů helpne, možná jsem přehlídl nějaké změny co se tu děli..učil jsem se na zkoušky a nemůžu pořád netovat :-))) zatím děkuju všem co se mi snaží helpnout.
možná jsem se vyjádřil špatně, ono podle toho co píše Total comander , mi nefunguje ani ten logil...
Tož takhle. V TC zadáš tyto údaje:
Server (hostitel) : maratomastik.wz.cz
Login : maratomastik.wz.cz
Heslo : co já vím, řekni :-)))
Pokud furt stejný, tak se zkus příhlásit přes web. Jestli ten je OK, tak je v prdeli FTP a musiš hledat chybu někde na cestě.