2x reklama nahoře 1x dole

Nevíte, čím může být, že mám reklamu 2x nahoře a 1x dole?

V nastavení mám pouze zaškrtnuto, aby byla reklama dole nic víc. Kdysy byla reklama nahoře, vymazal jsem to umístění a zapnul reklamu dole... a ona se mi teď objevuje 2x nahoře a ještě k tomu 1x dole.

http://www.sunar.kvalitne.cz

Díky za radu
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13
Ano, mám to přes index.php, ale z toho návodu dost dobře nechápu co mám udělat
Ten soubor jsem tam nahrál znovu a nic :(
V administraci si nastav, zda chces zobrazovani reklamy na uvodni strance nahore, nebo na kazde dole. Pak z indexove stranky, kterou mas u sebe na pocitaci smaz <!--WZ-REKLAMA-1.0IZ--> a vsechno co je za tim az do <!--WZ-REKLAMA-1.0IK--> (jestli to tam je) a na misto, kam chces reklamu vlozit, zkopiruj text <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->. Pak soubor uloz a na serveru jim prepis jeho starsi verzi. Nezapomen obnovit cache, jinak se ti muze porad ukazovat ta stara stranka.
Vycházím z této rady, ale nevím co je myšleno v druhé polovině....

Po změně nastavení reklamy je potřeba nahrát soubory znovu na web. V těch původních je již zapsaný kód reklamy, proto se tam zobrazuje i po změně nastavení.
Pokud je na stránce reklama při nastavení Na všech stránkách dole třeba 10x apod., tak to bývá většinou použitím funkce include - reklama se vloží do každého includovaného souboru dolů. Ale když už máš stránky v php, tak je nejlepší vytvořit soubor např. reklama.html (reklama.php atd.), do něj dát značku pro reklamu (). V nastavení reklamy pak nastav reklamu Na úvodní straně nahoře a vypiš cestu k souboru reklama.html. Ten pak ale musíš umístit např. pomocí include na každou stránku, jedno kam, tedy i na všechny dolů, ale musí být na všech.

... používám index.php ... ten se odkazuje na insert.php ve kterém je include. V nastavení na webzdarma.cz mám reklamu dole. Nerozumím, proč jí tedy mám ještě 2x nahoře ?

Díky moc za radu
>>proč jí tedy mám ještě 2x nahoře ?
Asi tam máš nějaké includy. Pokud máš v nastavení Dole, tak se vkládá do všech stránek, i do těch includovaných, takže když na stránce includuješ menu, hlavičku, patičku, obsah, tak máš 4 reklamy teoreticky. Proto je lepší mít nastavení Nahoře a do cesty k soubory vypsat např. reklama.php a tento soubor (prázdný, popř. se značkou pro vložení reklamy) nahrát na web. Tím by se do něj měla vložit reklama. Tento soubor si pak includuj kam chceš, ale tak abys splňoval podmínky - reklama musí být buď všude Dole nebo na první straně Nahoře. Je jedno, jaké je nastavení, důležitý je výsledek.
Současné vložené reklamy nezapomeň vymazat a po změně nastavení nahrej soubory znovu na web.