FTP ERROR - QUOTA EXCEEDED

Dobrý den,
mám takový problém s mým ftp. Kdykoliv se pokusím něco nahrát, tak to vypíše chybu (viz. obrázek) - Type set to I; Entering Passive Mode; Quota exceeded. Je to divné, ale kvótu 50MB jsem nepřesáhl. Mám tam ještě hodně volného místa. Poraďte porsím, nahrávání souborů po jednom přez web je hodně pomalé a je omezena velikost souboru. Děkuji

<a href="http://bcst.wz.cz/images/wz.JPG" targed="_blank"><img border="0" src="http://bcst.wz.cz/images/wz.JPG" width="658" height="169">
http://bcst.wz.cz/images/wz.JPG
</a>
Pro přehlednost ještě jednou odkaz na obrázek, koukám že je zde blokované html.

Obrázek:
http://bcst.wz.cz/images/wz.JPG
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?27
ta hlaska znamena, ze mas zabrany cely prostor. pokud opravdu nemas (podle vypisu z logu! ne podle toho, co si myslis ty, nebo kolik to tobe zabira na disku), zkus napsat adminum.
je to opravdu divné, protože na administraci webu z wz mi to pise 15MB zabranyho. A normalne tam jdou uploadovat soubory, ale prez FTP mi nejdou uploadovat. Pise to tu hlasku. Je to divne no.
A kde v administraci webu z wz je uvedena velikost zabraného místa? Možná jsem slepá, ale já to nikde nevidím.
Zkus ftp přes TotalCommander (http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34) a hoď sem výpis z logu.
Jedine misto kde to lze zjistit je v FTP (http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?27)
To co jsi napsal, v administraci nic neni. Pokud myslis "přeneseno kB včera", tak to je neco uplne jinyho. To je kolik se toho vcera stahlo, ne kolik mas prostou.