Nefunguje FTP přístup - chyba 530

Zdravím,

poslední cca 3 dny mi nefunguje přístup přes FTP - vyhodí to chybu 530 - Login incorrect, ale jméno i heslo mám určitě vyplněno správně (pokud se nějak "samovolně" nezměnilo :D). Přístup přes webové rozhraní mi bez problémů funguje.

Děkuji za odpověď
Musis to opakovat nekdy i 5x, nez se to pripoji. Ja se s tim potykam kazdy den, spatne heslo, vyprsel casovy limit, server nenalezen atd... Chapej, tohle je wz, tady to nepojede nikdy tak jako na placenem.
Opakoval jsem to snad milionkrát během posledních dnů a nechytlo se to ani jednou. Chápu, že nemůže být dostupnost stejná jako u placených hostingů, nicméně tohle se mi stalo prvně po X letech, co WZ využívám a chyba je stále stejná - Login incorrect. Kdyby tam byly i jiné chyby typu překročený timeout, host inaccessible atd., tak se z toho dá usoudit, že chyba bude v dostupnosti serveru nebo připojení - stále mi to však háže pouze tuto chybu, tak proto se ptám...
Zkus dát hosta ftp.wz.cz
Když dávám podle návodu stejnej host jako user tak mi to taky nejde - chyba 530.
Jestli to náhodou nemaj nastavený jinak pro doménu webzdarma.cz, jinak pro wz.cz atd.
A nebo je klidne mozny, ze ti nekdo hacknul stranky.
Ja mam napr hackly stranky na modmaker.wz.cz a pristup pres ftp mi dela to samy.
2Zorg: To byla jedna z prvních věcí, co jsem zkoušel - tím to není. Ale díky za nápad ;)
Petr Jirsa: Teď jsem to zkusil: 1x-nešlo, 2x-fachá zkus to víckrát.
2Zorg: Jak už jsem psal výše, zkoušel jsem to už mockrát opakovat. Samozřejmě žádná změna anii teď - asi z třiceti pokusů ani jeden. No nic, asi to nemá cenu nějak to tady pitvat, zkusím to přímo u adminů (původně jsem myslel, že občas zabrousí i sem...)