Možná si někteří z vás zřídili nějakou tu eu doménu. A tak by mě zajímaly Vaše zkušenosti s přesměrováním a nastavováním DNS serverů Vašich eu stránek na stránky, které máte na wz.cz... 1.) Jde to vůbec? 2.) Jak? atd...
doména .eu je stejně jako .cz a další domény druhého řádu plně v moci tvé, pokud sis ji registroval, potažmo registrátora a technického správce. Tzn. najdi si pro ni hosting - to teda nevím jestli existuje free hosting pro takové domény, ale možná ano, leč WZ to není ;-)
Nastavování DNS serverů je snadné - registrátor provede na tvou žádost změnu v Eurid; volny.cz coby registrátor sice tvrdil, že to prvních 14 dnů registrátor neumožňule, ovšem minimálně dva další registrátoři mi takovou změnu provedli během několika hodin. Na volném je ovšem možné provést v administraci aspoň změnu DNS záznamu, takže sice zůstal (zatím) jejich DNS server, ale s potřebným záznamem.
S přesměrováním tedy zkušenost nemám, protože všechny domény, které jsem registrovala, mají vlastní hosting a netřeba je přesměrovávat.