co delat kdyz webmaster zlobi?

Dobry den,
chtel jsem se zeptat, jaky je vhodny postup, kdyz webmaster, ktery ma byt nahrazen nekym jinym zmeni hesla a nechce povolit aktualizace webu lidem, kteri jsou za obsah stranek zodpovedni? Jak se k tomu stavi webzdarma.cz? Mate nejake zkusenosti, pripadne kontakty na lidi, kteri mohou pomoci? Na tomto webu je kontaktni email, kam by se melo zasilat heslo v pripade jeho ztraty, ale ex-webmaster tento email zmenil, neni tedy mozne heslo ziskat. Je nejaka sance u webzdarma.cz, aby zmenili mail kam se zasila heslo na ten, ktery je na strankach uveden?

Dekuji za kazdou radu a odpoved.

T.
Dobry den, chtel jsem se zeptat, zda je mozne dostat na muj dotaz odpoved, ktera by mi pomohla resit vzniklou situaci.
Bohuzel mi zatim nikdo neporadil a lide, kteri jsou zodpovedni za aktualizace, jsou jiz mirne zoufali.. :/

Prosim pomozte..

Take jsem se chtel zeptat, zda je mozna pocitat s tim, ze kdyz zminovana stranka nezobrazuje reklamu s pravidly WZ, bude smazana a pak bude mozne zaregistrovat web znovu, sice bez dat, ale domena je jich zavedena a bylo by ji skoda. Existuje nejaka variantra complain form?

T.
Nejsem admin, ale několikrát se toto řešilo. Vždy existuje někdo, kdo si web zaregistroval a má k němu přihlašovací údaje. Ten se stává guru a má právo s tím webem dělat cokoli. Samozřejmě, že nesmí porušit pravidla WZ.

Obávám se, že admini WZ se nebudou montovat do vztahu admin webu - uživatelé.

Pokud web poruší pravidla (reklama, warez apod.) a admini na to přijdou, web smažou. Pak by se doména měla uvolnit a možnost zaregistrovat dostane ten, který to stihne nejdříve.

Nakonec zůstává varianta, že se uživatelé vzbouří a založí si jiný web...
No tak v tomto pripade se musime spolehnout na adminy, ze web smazou, porusuje pravidla WZ. CHtel bych to urgentne resit, ale nejak nemuzu narazit na admina, ktery ma moznost tohle rozhodnout.. To poruseni je evidentni, ale nic se nedeje. Neznas nejaky zpusob jak adminy upozornit na konkretni pripad?
Napiš mail, ale podle zkušeností, odezvy bývají pomalé.
Mail s zadosti o pomoc jsem posilal uz vcera, dneska znova. To jsem je zadal o pomoc.
Mam ted poslat "bonz" mail a napraskat ty stranky?
Kazdou minutou jsme zoufalejsi a zoufalejsi :/
<HTML>Tohle je freehosting. V podstate prostor na webu neni vas. Takze kdyz si nechate nekoho vlezt do uctu tak je to vas problem. Dokud ten web neporusi podminky provozu, je nedotknutelny, neni prokazatelne, ze web patril kdysi nekomu, kdo ho dal nekomu jinymu a ty dva se pohadali a prvni z nich ted chce web zpatky. Tehle pripadu je hodne a jestli si myslite ze admini nemaj na praci nic jineho nez u kazdeho pripadu zjistovat v logu kdo to regnul, kdy atd. tak jste naivni.</HTML>
>jaky je vhodny postup, kdyz webmaster, ktery ma byt nahrazen nekym jinym zmeni hesla a nechce povolit aktualizace webu

Vpodstate jsou tri moznosti:
1) zruseni webu pri poruseni pravidel (to uz se tu resilo)-zavisi na zatizeni adminu
2) soudni spor (do toho nikdo nepujde)
3) na toho webmastera si nekde pockat vyridit (si) to s nim osobne.

>nechce povolit aktualizace webu lidem, kteri jsou za obsah stranek zodpovedni

Za obsah webu je primarne zodpovedny prave webmaster, tedy spravce webu, nikdo jiny. Tato osoba ma vsechna dostupna prava, muze si s webem delat cokoliv, prakticky mu web patri. Kontakt na webmastera je uveden ve formulari v administraci, na jakykoli jiny mail pristupove udaje zaslany byt nemohou, i kdyz se jedna o mail uvedeny na strankach. Duvod je snad jasny, prihlasovaci udaje patri jen webmasterovi, nelze je sdelovat treti strane (mail uvedeny na strance muze byt treti strana). Pokud byla registrace vase, tak jste nemel prihlasovaci udaje nikomu poskytovat. Pokud jste tak ucinil, dal jste mu pravo manipulovat s webem. To, ze udelal nektere kroky bez vaseho souhlasu, a tim zneuzil vasi duveru, to uz je ciste vase zalezitost. Vy nemuzete administratorum bohuzel nijak dokazat pravdivost vaseho tvrzeni, nemuzete dokazat, ze nejste zhrzely byvaly majitel domeny, ktery ji chce zpet. Zadne logy na serveru nepomuzou, AFAIK nikde neni psano, ze se nemuzu bez niceho poskytnutim loginu vzdat subdomeny na wz ve prospech nekoho jineho. Pokud domenu potom chci zpet, a novy majitel je proti, mam proste smulu. Tak je to na WebZdarma a jinak to ani nejde (pokud nemate podepsanou pisemnou smlouvu).
Nechci, aby to vyznelo tak, ze problem otacim proti vam. Chapu vasi situaci, nekteri lide jsou svine, tak to zkuste pres zruseni registrace pri poruseni podminek. Admini jsou slusni lide, urcite vyhovi (pokud je nebudete bombardovat kazdou hodinu, jestli uz je to teda hotove).

Ja jsem jim kvuli podobne zalezitosti (uvolneni domeny vyrazne porusujici pravidla, abych si ji mohl registrovat) psal jednou - mail jsem odeslal ve 12:43 a v 17:08 mi prisla kladna odpoved.
Když webmaster zlobí, je třeba to říct jeho matce...