Nejde mi přeposílat emaily. V administraci to mám nastavené na pouze přeposílat a mám zato, že když web je kutulinek.unas.cz , Email by měl fungovat ve tvaru "cokoliv" @kutulinek.unas.cz
No, ale když pošlu mail, úplně se ztratí. Nepřepošle se a odesilatel nedostane ani zprávu o neexistující adrese, prostě nic... Nechápu to. Dřív jsem to používal na jiném webu u Webzdarma.cz a šlo to.
Prosím poraďte. díky.
<HTML>mas spravne mail na ktery se preposila? Jinak, zapnuti preposilani a zmeny nastaveni obecne v mailu se projevi tak max do dvou dnu</HTML>
Prosímtě, kde se nastavuje to, co je před zavináčem, nastavuje-li se to? Já nemám vůbec schránku a v nastavení emailu to není.
Mail na který se přeposílá správně je a nastavoval jsem to asi před týdnem, takže by to mělo jít.
<HTML>nenastavuje se to, je to domenovy kos. Nezalezi co je pred zavinacem</HTML>
pošlete mi prosím třeba někdo něco na zkoušku. Já jsem to posílal na khuba@kutulinek.unas.cz a taky na info@kutulinek.unas.cz odkud se to mělo přeposlat na j.kocnar@seznam.cz a nic nepřišlo... Leda by to bylo chybou Seznam.cz o čemž silně pochybuju. Všechno mi jinak normálně chodí...
skaff: Jasně, měl jsem zato, že to tak je, ale kde je teda chyba?
Teď mi ještě něco došlo, nemohlo by to být tím, že na stejný mail už z jiného webu přeposílám?
Jo, asi to tím bylo. změnil jsem to a už to běží. :-) Tak jsem si nakonec pomohl sám.
skaff: díky za tvůj zájem ;-)
Khuba: na mail si muzes nechat toho preposilat, kolik chces. Musis mit ale misto v ty cilovy schrance. A taky neni od veci obcas kouknout do slozky se spamem, jestli se tam nejaky mail nezatoulal...