E-mailová schránka

Zdravim tak sem si přečetl o problémech s poštovní schránkou a měl jsem stejné také mi nepřijímala nové maily...Pak se mi začala objevovat ta chyba ze tam neni index.html to bylo psáno v predešlých fórech a to jsem tedy odstranil takže se dostanu na mailovou schránku jenže teď mi zase pro změnu E-maily jen přijímá...Nešlo by to nejak udělat aby mi to šlo jako když jsem tu začal na Webzdarma že E-maily šli Odesílat i Přijímat?Předem Děkuji za radu ;-)
ahoj, jak jsi prosim zobrazil ten problem s chybejicim index.htm? taky mi nechodi maily, vzdy se vrati jako nedorucene a admin rozhrani mailu mi pise index nenalezen
Musis v nastaveni mailu opet zalozit e-mailovou schranku a po 30 minutach na ni posli mail...
tak mam stejny problem, ze mi nejde schranka a pri vstupu do posty to hlasi chybu.
zkousel jsem nekolikrat schranku zrusit a zalozit, ale nic nepomohlo.
vizly, jake kouzelne slovo jsi pouzil, ze se ti to povedlo :)
2crossek: nech ji založenou a zkus si do ní poslat mejl. Před zavináč napiš co chceš, přijde ti všechno.
to jsem uz zkusil nekolikrat, jak jsem psal schranku jsem zrusil, pockal asi pul hodiny, znovu ji zalozil pockal asi pul hodiny, poslal mail a vratil se mi jako nedorucitelny.
Asi uz to vzdam :(
Jak mam zalozit e-mailovou schranku ? Klïknu nahore v menu na mail. =>nepovoleny pristup. Kliknu na administrace ->postovni schranka... nepovoleny pristup ! ? Co s tim ? :((
taky se mi vyskytl ten samý problém. nepomahá rušit a zakládat ani poslání mailu
ahoj, i já se přidávám k nešťastníkům, kterým to nejde... zkoušel jsem dát před zavináč cokoliv i cokoliv :) ale nepomohlo to.... kudy se pak do té schránky dostanu? na jakém rozhraní a jakým formátem se mám přihlásit do emailu?
takze, nekedy ked som robil jeden web ties som nemal mail funkcny, poslal som tam mail, a islo vsetko v pohode. Ale teras robim jeden web a hlasi mi chybu v korenovom adresari. Pre malu informaciu, skusal som poslat maily z roznych serverov na moj web, aby sa aktivovala schranka, ale nejede to. takze chyba bude asi u wz.cz, ked vam zase nejde ani posielat maily? mali by to opravit ze?
jak ses zbavil té chyby s indexem?
Mám stejné problémy s mail.schránkou. Založila jsem účet, vložila index.htm. Stránka se zobrazuje, ale do poštovní schránky se nelze dostat. NEPOVOLENÝ PŘÍSTUP¨měnila jsem názvy indexu, aktivovala mailovou schránku, posílala maily z různých adres a pořád nic. PORAĎTE PROSÍM.
Další pokusy selhaly. Už toho mám DOST!
2Milada: jediná rada je čekat a občas zkusit poslat mejl. Index.htm na tvé stránce nemá s chybovou hláškou schránky nic společnýho, viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?35.

2erem: chyba s indexem zmizí, jakmile se email zprovozní.

Oběma jsem vám zkusila poslat mejl, ale v mžiku se mi bohužel vrátil.
Tak asi nějak takhle. Pro LAMY
Pro Thalii: tvoje e-mailová adresa je: info@psb.wz.cz
Jestli né tak napiš
jestli ano tak odepiš také.
čau
Díky, po přečtení otázek se dávám do klidu a nějaký den počkám, čas vše ukáže.
Taky mi to nejde.
Stále čekám, kdy se to rozchodí.