Odesílání mailu z WZ

Zdravím,

již několikátý den mi nejde odeslat mail z webového rozhraní na WZ.Naapíšu zprávu, dám odeslat a místo "Zpráva byla odeslána" se mi objeví pouze nadpis "Nová zpráva" a pod ní nic a žádný mail odeslán nebyl!
Má to také někdo, nebo to je jen u mne?
Ahoj.
Dělá mi to přesně to samé. Už to musí být tak týden dva, protože tam mám spoustu mailů, co se mi nepřeposlaly.
Tak to zkouším a zkouším a nic...
Napsal jsem na podpora@webzdarma.cz a problém byl ihned vyřešen.Pokud Vám to dělá stále, pak je kontaktujte také.
Nerad vytahuji z hlubin tohle téma, ale stejný problém pozoruji už minimálně od pátku (skoro bych si dovolil tvrdit, že ty problémy jsou od toho dne, co mělo wz.cz ten skorocelodení výpadek).

Z webového rozhraní se nedaří odeslat email - po zmáčknutí tlačítka odeslat to zobrazí pouze stránku http://www.webzdarma.cz/mail/newm.php - která se ovšem nenačte celá - poslední co se načte je nápis "Nová zpráva" v tom modrém pruhu...

Email se neodešle - zkoušel jsem to poslat na různé adresy - a nic; použitý prohlížeč ani rychlost připojení na to očividně nemají vliv (zkoušel jsem ;-)

Vyzkoušel jsem to i u dalších dvou účtů co mám na wz.cz - a problém tam je úplně stejný.

Navíc mám pocit, že celé to webové rozhraní emailové schránky je nějak pomalejší než dříve (třeba při mazání / přesunování zpráv).

Děje se vám to taky? Nebo snad víte co s tím?
Otravovat s tím na podpora@webzdarma.cz se mi zatím nechce...
No - tolik odpovědí jsem nečekal ;-)

Tak mi alespoň řekněte, jestli vám to odesílání mailů z webovýho rozhraní chodí nebo ne.
Je mi divný, že mi to nejde u více účtů - na druhou stranu si tu na to nikdo jiný zatím neztěžoval (a to já si ve fóru stěžuji až když vyčerpám všechny další možnosti :-), tak nevím jestli to je jen u mě nebo to je něco rozsáhlejšího.

Pošlu mail na podporu, ale chtěl jsem předem vědět, jestli to blbne taky někomu jinýmu - tak jestli byste to mohl pls někdo zkusit...
Tak abys neřek :-), tak jsem si změnila schránku na Aktivní a zkusila odeslat mejl. A stalo se to, co píšeš:
Z webového rozhraní se nedaří odeslat email - po zmáčknutí tlačítka odeslat to zobrazí pouze stránku http://www.webzdarma.cz/mail/newm.php - která se ovšem nenačte celá - poslední co se načte je nápis "Nová zpráva" v tom modrém pruhu...
Díky moc, teď vím na čem jsem.

Porucha tedy není takříkajíc na vašem přijímači :-)

Tak já jim napíšu, třeba se dočkáme brzké nápravy.
Jo jo, je to naprosto stejné jako u mě...