je chyba u mna ?

Asi pred 2 elebo 3 dnami som si vsimol, ze na mojej stranke, posledne 2 clanky, ktore som vlozil http://jany.wz.cz/index.php tak sa nedobre zobrazuje diakritika a vobec nefunguje forum phpbb2 http://jany.wz.cz/forum no ja som ziadne zmeny nerobil (menilo, alebo updatovalo sa nieco na servery ?)
Chyba s forum u teba asi nieje, mne uz sa to stalo tiez. Skontroluj si kofiguracne subory a nastavenie wz(nastavenie databaze). Mohlo by to mat tiez suvislost s vypadkom databaze:

Omlouváme se za výpadky MySQL serveru a navazujících aplikací z posledních dní - zejména během pondělí. Zásadní funkčnost by v tuto chvíli měla být obnovena, pokud narazíte na nějaké menší problémy, prosíme o trpělivost. Díky za pochopení

Chyba s diakritikou je zapricinena zlim nastavenim stlpcou v db zmen si porovnavanie na latin2_czech_cs (u kazdeho stlpca co chces mat dobry) a zle riadky si prepis.(aby si si zmenil porovnavanie potrebujes PHPmyAdmin na adrese mysql.webzdarma.cz).
Mam providera Telecom sk a dostat sa k phpmyadmin je nemozne, cakam uz asi 10 min klikam na phpmyadmin, ale marne. A ked som sa tam po par min. dostal a chcem si zalohovat DB, mozem na export klikat, kolko len chcem nejde to. Preto sa chcem opytat cez aky proxy by som mal ist aby to slo normalne ako ostatne stranky (mam DSL 512). Niekedy som na moju stranku chodil cez katedrala.cz ale teraz su mimo.
PH dik za odpovede, zmenit som musel meno DB aby to fungovalo, ale k admin. mysql sa asi nedostanem
Bohuzial neviem, cez aky proxy by si mal ist. Skus pouzit ini prehliadac (mne sa uz tiez stalo to ze PHPmyAdminn bol tak pomaly a iny prehliadac problem vyriesil.
V linuxe mi to slape ovela lepsie ako vo win. ale teraz nemam linux nainstalovany, takze musim ist len cez win, no skusim Operu a uvidim