Já jsem s webzdarma spokojená .. akorát mě docela naštval ten dnešní výpadek.. Hlavně aby už to bylo co nejdřív ...
Markýta: Zejtra je taky den.
>> Jaký HW schánite ?
Starou vykopavku zrejme 486DX :D Ono je to dnes uz dost tezke sehnat.
pravda je, ze to posledni dobou trochu zadrhava :nejdriv mysql, ted server, ovsem stranky tady mame asi tak nak ctvt roku a jinak predtim v poho.
Vypadky naserou kazdyho pane nasrany, ale urcite nejvic, ty co maj wz.cz na starosti. Nadavky nejsou na miste.
neni mam tady dve 486, jednu 386 a dva P1 133Mhz takze se staci ozvat... klidne dodam... :)
No jo, to mě to dnes vypadlo taky poprvé. Ale zrovna jsem chtěla od rána aktualizovat, tak už mě to dnes teda pořádně štve!
pippo: Když by to bylo párkrát, neřeknu nic, když je to pořád sem nasranej asi si za to můžu sám(určitě jo, když jsem si to sem dal). Já už jen čekám, abych si mohl zkopírovat databázi a nazdar.
Nic tak hrozného se neděje, ale až to zprovozníte, napište sem do fóra, že už to šlape. Díky.
nasrany: Bych chtěla videt co by si delal ty kdyby si mel takhle na strarosti webzdarma a posralo bi se ti to ( SORRY za výraz ) ... Radši sklapni.. nikdo na to neni zvědavej už si napsal co si chtěl tak to neopakuj. Docela Trapny
Už mám uklizena, navařeno, napečeno, taky je to k něčemu dobrý, když TO JE TAK! :-) Ale už bych fakt na ty stránky ráda šla! No tak chlapci, vždyť jste nějací machři, ne? :-) Přinesla bych vám buchty, ale bohužel.... :-)
Markýta:Co bych dělal? Zavřel bych to a šel bych makat normálně rukama.
Už to jede, tak všem hodně štěstí a zdar.
Oj tak to sem rád že sem nic nezavinil já. Sem včera dohodil část strának na web a pak z ničeho nic nic nešlo. Díky za info. Jen by mne ještě zajímalo jestli se nechystá zvýšení diskového prostoru na wz.cz
Ahojky:o)
Nevím teda jak vám, ale mě to blblo už v úterý. Na stránky jsem se sice dostala, ale do správce souborů to nešlo. Už jsem si pomalu začínala myslet, že chyba bude na mojí straně. Jak vidím, tak není a jsem ráda, ale nezávidím lidem, kteří to opravovali - děkuji, že jste to zvládli opravit:o)
Ještě jednou díky a pěknej den všem:o):o):o)
Teda nevím jak vám, ale mě to stále nefunguje! Držím palce všem, co to dávají do kupy, ať se jim to co nejdřív podaří.
Martinka... me uz to de...
<naštvaně>Tak mě napadá, že všichni ti velcí webmasteři s phpbb by měli svůj "web" dát na svoji domácí 512/512, pořídit si veřejnou ip (nebo aspoň jeden tcp port, nemají-li ani jedno) a užívat si kvalitního domácího hostingu. Na wz by bylo o polovinu otravů a potížistů míň. Má taky někdo podobný pocit?</naštvaně>
Kritika je důležitá, je ale nutné chápat možnosti freehostingu. Pokud někdo chce odejít na ic nebo kamkoliv, ať nedělá kolem takové divadlo a prostě jde.
Upozornění: jakákoliv podobnost nejen s předchozími příspěvky, přispěvately, jejich stránkami a podobně je neúmyslná a čistě náhodná.
No, konečně aspoň něco tady funguje *JOKINGLY* (a ironicky).... Vym, že to máte asi těžký, a že od free nemůžu moc očekávat, ale jako sory, ale co je moc, to je moc, protože když pominu to, že se stránky v prohlížeči nenačtou, tak to mě je šuma fuk, protože to mě až tak nenadzvedne, ale nadzvedne mě to že se nemůžu kolikrát přihlásit na web přes ftp! A to už je problém, protože jestli jste si toho nevšimli, tak když je něco potřebný aktuálně změnit a nejde to, tak to naštve. Hold, když na měsíc odjíždim a nikdo nebude moc přečíst úvodník, že.... No, ale, já vim - si asi dávaj do kupy ten bag, přes kterej je to možný hacknout, co admini? S tim ftp rozhodně něco udělejte, protože jinak si snad pořídim doménu za prachy.....
Ale co můžu očekávat od free, navíc od haklího free, že :D
8-)
Správcuju stránky přes windows commander > FTP a už cca 2 měsíce se nemůžu vůbec dostat do databáze ke svým stránkám/obrázkům. Přitom mám vše vyplněno správně! Na jiné své stránky, jenž mám také u vašeho serveru, se přes commandera normálně dostanu. Jen na ty nejdůležitější vůbec! :-(( A správcovat / aktualizovat stránku po stránce přes internet je strašně zdlouhavé a nepříjemné. V commanderu označím 30 stran a jen je překopíruji... Nemáte nějakou radu? Neustále mi to píše buď "časový limit vypršel" nebo většinou nějaká chyba 530 LOGIN INNCORECT...?! Nevíte co s tím? Opravdu to pro mě je velmi důležité, abych mohl web aktualizovat denně!
Core: to uz tady bylo. takze ti odpovim podobne jak predtim ==> http://www.webzdarma.cz/forum/search.php?f=6&search=ftp+530+login+incorrect&globalsearch=0&match=1&date=180&fldsubject=1&fldbody=1