nejde se prihlasit na ftp.wz.cz

ahoj, mame s kamoskou stejny problem, kazda mame sve stranky na wz. cz, snazime se prihlasit na ftp.wz.cz, abysme mohly upravovat obsah nasich stranek, a nejde to...vzdycky se zada spravny login, spravne heslo, a pak to znovu vyhodi prihlasovaci okno, jako by clovek jeste nic nezadal...co se s tim da prosim delat? driv mi slo aspon prihlaseni, ale nahrat nejaky obsah, to uz neslo...vedel by mi nekdo poradit? moc diky C.
Pro přihlašování na ftp se už dávno nepoužívá adresa ftp.wz.cz. Koukněte na http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?33 a dále http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp.
Asi jsem uplne blba, ale porad mi neni jasny, jak se teda mam dostat ke sprave svych souboru...co zadat do prohlizece, aby mi to vyplivlo neco k prihlaseni nebo tak...jinak nez pres Total Commander se to neda? (ten mi taky neni dvakrat jasnej)...diky
polopatický návod je na:
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34 - ten ovšem předpokládá použití FTP klienta, který je součástí programu TotalCommander a myslím, že je to tam popsáno dostatečně jasně.
2Caila: v prohlížeči to zkus takto: ftp://neco.wz.cz:password@neco.wz.cz.
Thalia: mě funguje toto:
ftp://neco.wz.cz:password@ftp.webzdarma.cz
2ds: tak jak to píšeš to imho bylo správně dřív, ale dnes, kdy se pro připojení jako server má vyplňovat název dané domény, už ne. To že to stále funguje je jiná věc... A můj zápis ti nefunguje?
Thalia: zkusil jsem to ještě jednou a funguje, předtím bylo asi moc skvrn na slunci, ale za TC bych to stejně nevymněnil.
2ds: já taky ne :-) Ale mám to vyzkoušené, protože to není poprvní, co to tady chtěl někdo vědět.