nejde VIDEO

Zdravím všechny. Možná už tenhle problém někde zazněl, ale bohužel jsem na něj nenarazil. Na naší stránku jsme natáhli video, ale na některých PC to nejde přehrát. Nevím jestli se jedná o nějakej program či kodek, nebo co člověk musí mít, aby to fungovalo...Prosím, jestli jste se s tím někdo setkal, napište. Předem dík.
Video je úplně dole na http://www.meggie.wz.cz/1,5roku.htm.
Jake video? Ja tam zadne nevidim.
Je úplně dole pod fotkama.
Jo tady je. Se divim, ze jsem to nevidel. A se taky nedivim, ze to nefunguje.
Pouzivas naprosto nestandardni metodu, ktera neni podporovana vsemi prohlizeci.

DULEZITE UPOZORNENI! ! !
Vyhod to video ze stranek! Kteremu navstevnikovi by se chtelo stahovat nedobrovolne 1,6MB! Timto jen odpudis uzivatele.

Moje doporuceni je vytvorit na to video odkaz (treba i s obrazkovym nahledem). Uzivatel pak bude mit na vyber, jestli si to video chce prohlidnout, nebo ne. Tim taky zarucis, ze toto video uvidi i ostatni.
Díky za radu :o)
Mám ještě jeden dotaz. Jak bych měl ten obrázkovej náhled vytvořit? Odkaz samotnej je udělanej, ale nevím si rady s tím obrázkovým. Jestli je možný udělat ve Frontpage, tak by to bylo fajn. Když ne, tak bych to zkusil v nějakým doporučeným programu. Předem dík.
Proste si udelas obrazek jeden snimek z toho videa, nebo neco jineho, a tento obrazek pak vlozis mezi odkaz. Ve FP by to melo jit.
No v tom je právě ten problém. Nevim jak ten obrázek z toho videa udělat "vytáhnout". U obrázků ve FP je to jednoduchý, je na to ikonka - automatická miniatura, ale s videm si nevím rady. Nebo to mám udělat přes nějaký program na úpravu videa? Díky
Na mejl jsem ti poslal nahled obrazku toho videa. Takze to jen vloz do stranek.

Jinak pro vytahnuti obrazku z videa muzes pouzit prehravac, ktery tohle umi (bsplayer, mvplayer, zoom player, . . .), nebo pouzit specializovane programy.
Díkásek :o), BSPlayer mám, tak to přes něj zkusím u ostatních.