Kopirovani stranek

Mám na webu stránky o starovekem Egypte(starovekyegypt.wz.cz) uz celkem dlouho, chci se zeptat zda se da udelat neco pro to, kdyz moje stranky nekdo doslova zkopiroval
(www.volny.cz/staryegypt)
predem dekuji
myslis aby dakto nezobral tvoj kod a nevlozil ho do svojich stranok? ak to tak na to ekzistuje vraj meta tag ale to musi povedat dakto druhy aby sa to nezobrazovalo. Alebo mrkni na jakpsatweb.cz ci to nie je tam ale tam som to nevidel zatial co to studujem. good luck
http://interval.cz/clanky/zakaz-kopirovani-textu-a-obrazku-ze-stranky/ ... třeba tady je článek, jak to udělat, nezkušený uživatel nepřijde na ty možnosti, že kód jde stejně tak jako tak zobrazit.
Ale kopírování stránek a kódu je na internetu určitě dost ošemetná věc, protože vše musí bejt podle nějakýho standardu a taky se někdy ty pisatelé těch textů musejí někde čerpat, takže tak jako tak se můžeš někde dohledat kopie. Internet je prostě zdroj informací ;).
Zkus dohodu s vlastníkem toho webu, zkus se nějak domluvit, že ten web je okopírovaný ;), ať ho přepíšeš ;).
Jinak HTML kód můžeš na stránce zobrazit snad uplně vždy, jedině že si uděláš stránku z obrázků a nebo pomocí flashe.
Dá se dohodnout nebo soudit. Záleží o co ti jde. Nejsnáze se prokazují fotky jako autorské dílo. To že v egyptě vládli faraóní a stavěli se pyramidy je neměnná skutečnost, kterou musíme někde čerpat a nedá se považovat za kopírování, že o tom napíšu. Jiná věc je doslovné přepsání textů. To se také může, ale mělo by se uvádět, že to je citace a zdroj na orig. článek.
Je zbytečné psát na volný, těm je to jedno. Je to jenom tvůj problém :)