Meta tag

Zdravím potreboval by som meta tag na nezobrazenie sa zdrojového kódu ak ho niekto vie prosím o posunutie. dik
Neco takoveho neexistuje. Zdrojovy kod se neda za zadnych okolnosti skryt. Sice existuji finty, ale to jsou jen blbusky pro zelenace.
Takze to je dost blbý robil som si v pohode svoje stránky aj nahral na server ked zistím ze kod je uplne inak sprehádzaný za normálnych okolností by ma to nehnevalo ale mám tam pocítadlo prístupov a mrzí ma najviac táto strata moja otazka znie moze si editor v k torom robím nejak sám z vlastného popudu zmenit moj kod (ja som don nijak nezasiahol) ci je to nejaky utok hackerov co by som vylucil ale predsa by mohol nastat alebo skor by som predpokladal nejaku vnutornu chybu servera webuzdarma .cz? za ktorú nenesu zodpovednost to je mi jasne.
nejaky editor ti kod trochu sprehazí (nekdy az ze se v tom nevyznas, ale je ok), proto je nejlepsi psat webovky v notepadu ;)
Jo asi pristupim k tomuto kroku ze zacnem pouzívat notepad alebo wordpad je to dost blbý ked zistís ze tvoj kod je uplne hore nohamy mozes zacat od zaciatku a stazovat sa na lamparni :) Diky za odpovede. Good luck