WZ vs. Warez

Zdravím všechny, hlavně mody, kteří mi (resp. mému známému) odpoví.
Kámoš si chce na webzdarma warez fórum, ale nebude to mít u sebe na webu (ten obsah), ale budou tam pouze odkazy na ruzne veci z tohoto oboru ;) A chce vědět, zda-li to sem může dát, nebo je to proti pravidlům. V pravidlech sice je, že zde nesmí být warez, ale co odkazy na něj. To warez není, jenom poukazuješ na něco, co je někde jinde. Děkuji všem za odpověď
Warez to sice neni, ale WZ netoleruje i odkazy na warez. Takze nedoporucuji uvadet ani odkazy na warez fora, ci jiny obsah tohoto smeru.

Viz http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=3&i=46755&t=46751 od Skaffa.
Hm.... co se dá dělat. Ale sehnat hosting zdarma, kde ti dovolej aspoň odkazy na warez je celkem těžký, neli nemožný :(
On taky warez není povolenej ;). Kdyby lidi dělali open source, tak by bylo po problémech :o).
Btw. jinak jsem na netu teďka četl, jak blockli několik torrentovejch serverů, vše zabavili a podali žaloby :).
<HTML>Kamajkl: to byly servery <a href="http://thepiratebay.org">thepiratebay.org</a>, zaloby nepodali a servery vratili, protoze na serverech byly jenom trackery a .torrent fily, coz posle svedskych zakonu neni trestne. A bylo to tak mesic zpatky.</HTML>
Eh, tak to sem asi četl něco jiného ... nu nic, warez je porušování autorských prav, takže ... kdyby bylo všechno open source nebo freeware, nemuseli by se práva porušovat a bylo by po problémech :).
Jenomže není a hafo lidí nemá několik tisíc na originální soft, tak si ho stáhne
Já to znám ;)
Že jo. A proto je tu warez. Dobrá, uznávám, že WZ si warez dovolit nemůže z důvodů reputace, ale jinak je to celkem dobrá věc
Nikomu se nechce platit tisice za soft, proto je warez dobra vec. Ale rekni to tem velikanum, zvlaste Microsoftu, kteri si stezuji, ze jim warez bere penize. Kdyby za Windows davali solidni cenu treba 1500Kc, tak by byla situace jina a nikdo by si pak nestezoval. Jenze microsoft je velikan, tak potrebuje velike penize :) A jelikoz nechce slevit, tak radeji povola vyssi moc a ti reknou, ze warez je protizakonny, protoze jim berou tezce vydelany penizky.
Microsoft krade a ještě ke všemu to zase tak pořádně neumí. Měl by k tomu pustit normální lidi (jako je to u Linuxu), pak by ty peníze zato možná i stály :P.