Založení emailu u stávající registrace

Zdravím, při registraci jsem zakliknul, že nemám zájem o email, je možné ho ještě aktivovat ?
jo. prihlasis se tady na web, das administrace, nastaveni, e-mail
Jejda ja jsem trouba :) nenapadlo me zakliknout aktivní emailova schranak.. Dík za naťuknutí
No pokud tomu dobre rozumim, tak adresa by mela byt cokoliv@uzivatelske_jmeno ale to nejak nefunguje :)
jo, adresa je cokoliv@hrachovka.nazory.cz . co znamena "nejak nefunguje"?
Tak treba z emailu ze seznamu pošlu email a nic nedojde ..., hned ze seznamu píše chybu
To znamená, že se schránka ještě nevytvořila. Chce to počkat a semtam tam zkusit poslat mejl. Může to trvat i pár dní (týdnů - bohužel). Mně osobně fungovalo to poslání mejlu.
Ahoj založila jsem si schránku hned při registraci a nefunguje. Chce to po mě nahrát index.htm, ale ten tam mám. Mám ho nahranej už asi 4 dny, stránky běhaj, ale mejl ne.
hmm nepomaha ani posilat emaily, porad chyba intex.html :(
Když kliknu na odkaz poštovní chránka oběví se mi, že chce index. Ten tam je...
Přesněji řečeno píše:



Nepovolený přístup!
Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen ! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.



--------------------------------------------------------------------------------


--------------------------------------------------------------------------------



Forbidden access !
There are more possible reasons: missing file index.html, index.htm, index.php etc., access rights configuration etc.
To same je u me, nejde zalozit a aktivovat mailova schranka. To by me ani tak neprudilo, ale navic se mi nevygeneruje kod pro zobrazeni reklamy. Pravdepodobne jeba na serveru, ale to pozdeji nikdo neprizna a stranky smazou, protoze se reklama nezobrazovala....
2spoon: pro získání kódu reklamy zkus postup na http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-jak-ziskat-kod-reklamy.html, kód pak vlož kam potřebuješ. U emailu je potřeba zaškrtnout Aktivní a čekat. Bohužel jiné řešení neznám, někomu pomáhá poslat tam mejl, ale to už tu bylo řečeno.
Mám stejný problém.Mám údajně aktivní schránku,ale když na ní kliknu, tak je prý chyba, že neni index.html! Ale já ho tam mám už od začátku?!?!? A to už je víc jak měsíc? Co s tím? Díky za pomoc
<HTML>Vláďa: Zřejmě nemáš. Systém je citlivý na velikost písmen, takže tam musíš mít index.html (či index.htm), nikoliv index.HTM, Index.html, INDEX.htm apod.</HTML>
2Nípal: mno, pokud vím, tak chybovou hlášku v emailové schránce neodstraní nahráním souboru index.html, který tam mimochodem opravdu má, protože jinak by mu stránka přeci nejela. Myslela jsem, že jako moderátor znáš problém zdejšího mejlu ;-) Zvlášť když je to tu tématem skoro každého druhého threadu.
<HTML>Thalia: budeš se divit, ale jak se témata opakují, tak je ignoruju čím dál víc. Jen se přiznám, že neexistuje žádný systém, kterým bych mohl téma vymazat a zároveň informovat autora o důvodu apod.</HTML>
Ale ján tam mám index.html ! Ne Index.html ne index.HTML. Mám tam index.html. Tak co s tím?
Jde s tím něco dělat anebo to mám hodit za hlavu? Nešlo mi to ani po registraci a natažení souborů v době, kdy začaly bez probémlů fungovat stránky. Když je to častý problém, tak proč tedy nenapíšte, co s tím můžeme dělat?
2Vláďa: navštěvuji wz fórum už několik let, ale na jiné řešení než čekat a zkoušet si tam posílat mejly jsem nenarazila. (http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?4, http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?35)

2Nípal: a nebylo by tedy lepší než zavádějící odpověď raději žádná odpověď? Téma imho netřeba mazat. Sice už odbočilo od původní otázky, ale mejlu se stále týká.
Co vlastně mám psát jako zkušební mail před zavináčem, když to nejde nijak nastavit? Už jsem zkusil domena@ nebo psát to co je za zavináčem i před ním, ale nic. A vůbec by mi zajímalo, jako návaznost má na schránku index.html? To, když si úvodní stránku budu chtít předělat, abych se bál, že mi kvůli tomu mailovka zase nepůjde?Proč je to takhle řešené?Neuvažujete o změně?Díky
navaznost to ma jenom tu, ze se zobrazuje stejna chyba, jinak vubec zadnou navaznost to nema. pred zavinac si muzes napsat, co chces, proto to nejde nastavit.
2Vláďa: ty snad nečteš, co se tu píše, nebo čteš jen co píše Nípal ( ;-) ). Koukni už konečně na http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?4, http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?35 - tam se dočteš o indexu a když už budeš na stránkách FAQ, tak běž i na http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?12.