na strankach nahorach.unas.cz mam phpbb, a reklamu jsem nastavil aby byla dole , ale porad zustava nahore. co s tim? dik
Zkus tu reklamu nastavit znova, ze ji chces dole a pak ji v kodu rucne napis dolu tam, kde ji chces mit.
no tak jsem ji rucne prekopiroval v index.php dolu pod ten kod a ted se mi na strance nezobrazuje zadna ... coz se mi sice libi, ale asi by se to nelibilo spravci wz...
problem je ze v tom index.php neni zadny <body> a tak se to nemuze umistit za nej ... takze co stim, jak to resite?
Hmm, nenapadá mě nic moc, v php zatím moc neumím. Doufejme, že poradí i jiní lidé. V nejhorším si udělej úvodní stránku, kam prskneš tu reklamu a na ostatních jí už mít nemusíš.
ne, uvodni stranku fakt ne, to je zlo
Zkus se kouknout na http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=24637&t=24626.
dekuji Thalia za odkaz.
toto je reseni :
Autor: Sojkovec (sojkovec.wz.cz)
Datum: 10. 05. 2005 20:56
Tomáš: Nastav reklamu treba do souboru reklama.html (v administraci reklamy do pole "jmeno ramce" vypln reklama.html s tim, ze das nahore na 1. strance).
Po te uploaduj (nejlepe pres FTP, tam je efekt okamzity) prazdny soubor reklama.html. Pak ho z FTP otevri, mel by v nem byt vygenerovany kod banneru. Ten zkopiruj do clipboardu (CTRL +A, pak CTRL + C). V phpBB najdi tento soubor: templates/subSilver(popr. jiny nazev skinu, nepouzivas-li vychozi)/overall_footer.tpl. Kod banneru (ctrl + v) vloz mezi tyto radky:
</table>
.. sem prijde reklama ...
</body>
Pak uloz.
spravil som to tak, ale mam tu reklamu aj hore, aj dole...super...
kód staré reklamy musíš ze zdrojového kódu vymazat
no asi tam, kam byla nastaveno poslední vkládání reklamy, že by v index.php?
v phpbb fore ? no pohladam
No aj ja mam tento problem ale ja ked to vymazem z index.php a ulozim to ajtak to tam ostane, co moze byt problem ?
Takto sa opytam, da sa urobit aby na hlavnej stranke index.php bola reklama dole ?
Tomek: no jasně, že ano, např. pomocí značky, kterou se umísťuje reklama, pak ale musí být dole reklama i na ostatních a na to je přímo nastavení. Pokud se jedná o PHP pak je nejlepší řečení reklamu uložit do souboru a tu vkládát nsspř. pomocí include, jen to musí být v souladu s pravidly