Nefungují odkazy

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaktože mi nefungují odkazy na fotky, jestli to třeba podléhá schválení. Fotky mám umístěny na FTP prostoru a i odkazy jsou správně na web a fotku. Předem děkuji za radu.
http://rallyvoe.wz.cz/P8230002.jpg
má být
http://rallyvoe.wz.cz/P8230002.JPG

odkaz tedy není správně
Aha, díky moc, nevěděl jsem, že html rozlišuje malá a velká písmena, budu muset oprášit své znalosti, tyto stránky jsou udělané narychlo kvůli fotkám.
a až to bude fachčit, tak se zkus zamyslet jestli by nestačil 10x menší obrázek:
http://www.nahraj.cz/uploads/420309463/ys7/PP.jpg
HTML ne, ale operační systém servru na Webzdarma
Chtěla bych se zeptat, jak mám pokračovat, protože ať dělám co dělám, stále se mi zobrazuje jen titulek a FTP přístup mi nefunguje. Děkuji
Koukám, že reklama je vložená správě, až po ni je to OK. Ale za ní je kód
<b>Atos Leon od Kuřidla</b>
</body>

<a href"http://www.atos.mysteria.cz/rodokmen.html</a>
což je špatně, sprav to na
<b>Atos Leon od Kuřidla</b>
<br>
<a href="rodokmen.html" title="Rodokmen">Rodokmen</a>
</body>

a nahrej na web soubor rodokmen.html. Pro další věci doporučuju kouknout na www.jakpsatweb.cz, polopate.jakpsatweb.cz.
<a href=""></a> chapes?
najprv sa to nauc
ad 10x menší obrázek : A jaks to udělal, aby byl při zachování rozlišení 10x menší?
To je dáno specifikací formátu JPG - používá ztrátovou kompresi obrazu, která je založena na tom, že lidské oko stejně není schopmé rozlišit všech 16,7 milionu používaných barev. A pokud se to má použít na internetu k prohlížení tak je to vhodná metoda, vizuálně to vypadá dobře a zabere to málo místa. Pokud to má být skladiště souborů, které byt třeba někdo chtěl tisknout, tak je potřeba ukládat obrázky s minimální JPG kompresi (nebo v jiném formátu)Záleži tedy na nastavení intenzity komprese. Jak to asi dělá a jak to vypadá když se to přežene je na http://www.nahraj.cz/uploads/891902629/aER/PP.jpg. Rozdíly také uvidíš, když obrázek budeš zvětšovat.

Grafické editory (např. IrfanView) umožňují ukládat obrázky a nastavovat si úroveň komprese. Také to jde ve fotoaparátu, tam to ovšem nejde nastavit plynule, lze nastavit několik režimů.
PS IrfanView je spíše prohlížeč než editor