Tak už jsem vážně přímo nas*aná

Jdu hledat nový hosting.
Vážně - řikám si, teda ano, všude reklama, dejme tomu, přežiju to. Když za to nemusím platit, za mě to platí sponzoři, ok.
Přestal fachat FTP přístup...!
...! A teď, když už tu jak magor nahrávám každičký blbý soubor zvlášť (ještě že nemám takové problémy jako že nenahrávám soubory větší než 2MB), už nejde ani tato služba.
Prosím Vás, udělejte s tím něco, chci si svůj web tak hezky uspořádaný,jak ho mam nahraný u Vás, zkopírovat raději na disk...! Což bez FTP přístupu půjde těžko !
Lenka: fachat neprestal, to akorat ty ho neumis pouzit...
Celou dobu natahuju webik pres FTP, takze ho asi trochu pouzivat umim...a prijdu a chci to delat stejnym zpusobem a najednou to nejde.
Tak se nekde neco zmenilo.. Ale chyba neni na WZ, chyba bude v Tvem nastaveni
01.02.2004 - Změňte si prosím nastavení svého ftp připojení: adresa ftp serveru bude nyní stejná jako Vaše uživatelské jméno. Děkuji


Někdo se nám tu probudil ze zimního spánku...
To DoubleThink:

Myslíš, že svý soubory přes FTP posílala naposledy v lednu? No i když vyloučit se to nedá
<HTML>Ono u takovych vybusnych typu je mozne cokoliv... napriklad ze pouziva verejnou IP, zmeni ji na neverejnou a nezapne si pasivni rezim.

Nebo jeji ISP ma problemy ci neco jineho a FTP port chvili nejde, popripade na chvilku tu vypadne FTP server popripade ji to blokuje firewall, nicmene me funguje vsechno takze chyba Lenko bude na tve strane... Slova "me to nefunguje" jsou na urovni BFU, kdyby jsi radeji napsala co ti FTP vypise proc se nepripoji udelala by jsi lip</HTML>
Mě se taky občas stává, že mi nejede FTP, ale tak za 20 minut už mi pak jede.
Ale co prostě počkám :-)
Hektor: to je zas jiná věc ;-)

Lenka: jj, funguje. Důkaz : http://home.karneval.cz/screens/1.bmp
Btw. zapomněl jsem dodat: hodně štěstí při hledání nového hostingu. Lepší nikdy nenajdeš. Opustíš-li WZ... mno ... tvoje chyba.