Zobrazení

Dělám svoje webovky na notebooku a notebook má menší obrazovku, že jo? A na index.html jsem dala obrázek a upravila jsem ho aby se na titulní stránce ukazoval celej a aby tam nebyli ještě víckrát nějaký kusy. Takže normálně na internetu to bylo v pohodě, ale když se na ty stránky podívala na normálním počítači, tak tam byl ten obrázek jakoby zmenšenej a aby bylo zaplněný místo tak ještě jeho kousky a vypadá to strašně.. Co mám dělat? mám ho zase zvětšit ten obrázek ale to potom zase bude blbě vypadat na notebooku, co mám dělat?
A nemůže být nějaká chyba v tom počítači?Můžete se podívat na potterak-harry.xf.cz
Prosím pomoc! Předem dííííííík
Bohuzel obrazek ma pevnou velikost, kdezto uzivatele maji ruzne rozliseni (velikost obrazovky monitoru). Coz ma za nasledek, ze obrazek o rozmeru 1024x768 bude stejny pouze v toho zobrazeni. Jenze uzivatele pouzivaji ruzne rozliseni, takze kdo ma 800x600, bude obrazek velky, a ten, kdo ma 1400x1050, bude obrazek zase maly.

Hold se s tim budes muset smirit. Jinak, jedina moznost je toto pozadi nepouzivat. Misto toho muzes ten obrazek treba dat jako uvodni obrazek. To pak staci rozmery mensi jak 800x600. A ve vyssim rozliseni bude sice obrazek mensi, ale za to nebude vypadat strasne.