Reklama na každé stránce a rámce

Zdravím.
Chtěl bych se zeptat - nejlépe někoho kompetentního z Webzdarma, zda by bylo možné navýšit mi prostor o inzerovaných 100 MB za to že budu mít reklamu na každé stránce - s vyjímkou 2 stránek. Jde totiž o to, že na svých stránkách používám rámce a v případě, že bych měl v rámci s navigačním menu, v rámci s hlavičkou a v rámci se skutečnou uvítací stránkou (jedná se tedy o tři rámce) reklamu, zobrazovala by se mi na stránce index.htm de facto 3x. Vypadalo by to dost neesteticky. Bylo by nějak možné nechat konkrétní dvě stránky (tedy obsahy dvou rámců z celkových tří rámců v index.htm) bez reklamy? Třeba formou vypsání těchto konkrétních souborů do nějaké vyjímky?
Předem díky za odpověď.
Jako další varianta mě napadá, že by se onen reklamní proužek zobrazoval pouze v jedné stránce, zato však tato stránka by se zobrazovala současně s jinými (tedy jako součást souboru index.htm ve formě rámce). Tím by bylo vlastně zajištěno neustálé zobrazování tohoto proužku při procházení dotčených WWW stránek.
Mám zcela shodný dotaz. Zatím jsem zde nenašel odpověď.
Tak to by mě taky zajímalo.
<HTML>v případě stránek s rámci se lišta vkládá pouze do jednoho rámce
zde je pár příkladů:

http://sgo.kvalitne.cz/
http://ceskysvazchovatelublatna.wz.cz/
http://a4.webzdarma.cz/</HTML>
Jestli to správně chápu, tak ale možmost navrhovaná uživatelem "mks (moderátor)" mi nezajistí 150 MB volného místa, protoře reklamní proužek bude pouze v jedné stránce a ne na všech! Je to tak?
Tento problém mě také velice zajímá - také používám rámce a těch 150 MB volného místa by se mi hodilo. Z aideální řešení bych považoval, aby WZ umožnil alespoň jednu z variant navrhovaných "Tomášem Niessnerem".
Vždyť mks řekl, že u stránek s rámci se banner vkládá pouze do jednoho rámce (viz jím uvedené příklady stránek s rámci) (což odpovídá řešení navrhovanému v Autor: Tomáš Niessner (hrbov-svarenov.czweb.org)
Datum: 06. 09. 2006 00:55). O tom, že se v tom případě nenavýší velikost nepadlo ani slovo. Nevím co je na tom k nepochopení.
V prvním dotazu se Tomáš Niessner zmiňuje o tom, že chce navíšit místo o 100 MB (tedy na 150 MB). Nejsem odborník, ale myslím si, že návrhem "mks" sice zobrazí reklamní proužek poze v jednom rámci, ale nesplní tím podmínky pro navíšení volného místa!
Proč by ne? Holt jsou to opět dvě řešení vkládání nového reklamního banneru - pro stránky s rámci a bez rámců. Tak jak je tomu u normálního banneru.
Tak jsem to zkusil a TOTÁLNĚ mi to rozhodilo web !
Teď abych to pracně předělával aby to bylo smyslplné. :-((
Bude to chtít vychytat jak na ty rámce.
http://crugeo.czechian.net/ mi nepřipadne rozhozené
<HTML>JirkaK: jde crugeo.czechian.net? žádný problém tam nevidím...</HTML>
<HTML>Šroubek: ano, dojde k navýšení na 150 MB</HTML>
Nejak jsem ten email nepochopil mohl by nekdo posat polopate co mam klikat abych si navisil www z 50MB na 150MB diky moc
2Tomas: běž do administrace do nastavení vkládání reklamy (https://www.webzdarma.cz/admin/setup.html?typ=reklama). Tam hledej odstavec Volitelné zobrazování reklamní lišty, vyber barevnou variantu lišty a dej Uložit. Příklad černé lišty je na http://mks.xf.cz/.
Dekuji moc za podporu na to bych asi neprisel ze zalezi jakou si vyberu barvu baneru :-) jeste jednou dekuji
Ty telata z WZ ten e-mail trochu nedomysleli - sice do toho mailu napsali zprávnou adresu stránky, ale dali hned za ni tečku, která se vecpala do toho odkazu, tudíž to špatně odkazje...
Už se to samo srovnalo ;-) Ale byl v tom nějaký zmatek. Divné.
Stejně mi to bohužel nevyhovuje, protože mezi reklamním proužkem a webem vznikla tlustá bílá čára. To je potom na nic, že jsem vybral shodnou (černou) barvu. Nevíte někdo co s tím? Díky
Ještě bych se rád zeptal, jak můžu určit, aby se ten reklamní proužek zobrazoval na mé stránce pouze v rámci M.htm a reklamní banner zase jen v rámci text.htm. V nastavení je přece jen jedna kolonka - pro umístění reklamního banneru (mám nastaveno na text.htm), takže jak ten reklamní proužek pozná, že bych ho chtěl dát úplně nahoru do rámce M.htm?
Díky.
lista si sama vytvori uplne nahore vlastni ram jen pro sebe
Tzn. že ta lišta se nebude ohlížet na tu kolonku, ve které mám určeno, kde se bude zobrazovat reklamní banner?
<HTML>Ne, nebude.</HTML>
Prosím o radu, zapnul jsem reklamu, ale nemohu docílit toho aby se zobrazila dole, protože dole mě to nevadí, ted je zobtazena nahoře a celý stránky se rozhodily a vypadají fakt hnusně, prosím o radu jak to mám vyřešit aby to bylo zas v pořádku. Předem děkuji

http://www.raptor-riders.wz.cz/