nefunguji domeny wz.cz

Nevim z jakeho duvodu nefunguji weby s domenou wz.cz? Bud je chyba u mne, nebo u vas. Weby s domenou napr xf.cz funguji v poradku, ale s wz.cz jsou dosti pomale, nebo se napr vubec nezobrazi. Diky za odpoved.
Jo nefungují už mě to zasraný wz začíná srát protože ta parta blbcu co to provozuje by asi měla jít k lopatě když spočítám výpadky za poslední měsíc tak by se z toho jeden posral. Odcházím na placené stránky.
mě to taky neběží a marně si lámu hlavu čím to je ?
No mě to taky nefunguje a nevím proč, ještě včera to bylo v pohodě a dnes nemůžu najít o své stránce na netu ani ťuk. Prosím nevíte někdo co s tím?
no tak zostava nam dufat ze to nejaky mily clovek odstrani a ze este pride cas ked uvidime nase weby....... ale sranda je ze cez ftp sa na stranky dostanem, ale priamo cez wz ma to nepusti do spravy suborov, a web vobec nebezi.... no haluz
Opet nejedou domeny wz. Po par mesicich co jsem si zaregistroval tuto domenu uz to je po nekolikate. Ale tento vypadek prichazi v tu nejmene vhodnou dobu.
Opravte to prosim.
Tady to hoši evidentně vůbec nezvládají a namísto toho, aby radši pracovali na tom, že to pojede líp, tak radši vymýšlijou nový pravidla o vkládání reklam. Tady to opravdu začíná spět k tomu, že za chvilku krachnete, placený weby dou s cenou dolů, takže za chvilku se to už tady nikomu nevyplatí :-(
Taky se primlouvam za vyreseni. Diky!
Zdravím,
prosím zkuste se mrknout na domény wz.cz ... stránky s touto doménou nefungují vůbec :( Diky
Jj, nefunguji. Ale neni tomu tak u vsech, spis to vypada, ze na wezwtu spad´ jeden server- kamosovy stranky se nacitaji v pohode
Kruci me uz to zase nejde taky.
Je to normalni ?
Nebo je to tady jen vyjimecne ?
Je to jako výsměch. Do pošty mi přijde informace o vylepšení služby a přitom wz.cz nejede. Na jednu stranu mě to štve, protože mi nejede můj web. Na druhou stranu to není tak zlé, protože zákazníci, kteří mají bezplatné weby ala wz.cz, se na mě obrátí, až budou chtít placený hosting.

Takže hoši - jen tak dál, já od vás uteču a mí zákazníci taky.
Výjimešně to není, protože už je to druhý výpadek, který registruji za poslední měsíc. A mohlo těch výpadků být víc podle reakcí ve fóru. Hlavně, že jede www.webzdarma.cz. Když to nefunguje, tak ať nefunguje vůbec nic!
Nejde. Už zase se nezobrazuje. Hlavně že mi přišel mejl o zlepšování služeb.
Přecházím na placený prostor, tohle je i zdarma drahý.
Minulý rok jsem nezaznamenal problém. Poslední měsíce to jednou jde, jednou ne...
Jestli to wz není webzoufalců, nebo něco tak. Napadají mi i horší.
Jsem novy, ale jsem tim docela zaskocen. Drbal jsem se ze strankami docela dlouho a ted kdyz je potrebuji prezentovat mam smulu. Skoda, ze jsem to nevedel driv....
Vypada, ze vse opet jede. Myslim, ze vsechny zde by zajimal duvod vypadku. Se systemy se muze dit cokoliv, to vim z vlastni zkusenosti. Ale zprava o tom, ze se na problemu pracuje apod. by mnoha lidem stacila. Zda se mi to jako ferove jednani.
Od rána mám "hlavu v pejru", co se mi to zase stalo se stránkama a jak vidím není to poprvé. Zrovna když mám plno objednávek !
Prosím udělejte s tím něco !
2jask: jestli že máš eobchod a plno objednávek, tak pak nechápu, proč si nezaplatíš doménu a hosting...
2 kupka23: regni se na jine subdomene a web ti pobezi v pohode.
Von je mirnej problem v tom, ze lidi si nejcasteji regnou subdomenu wz.cz a proto je to pretizene. Chtelo by to nejak uvolnit v podobe noveho serveru pro dalsi wz.cz weby. Ostatni domeny funguji bez problemu.