PROČ?

Už se Vám někomu stalo to, že se Vám nejde přihlásit na webzdarma?
Já tuhle stránku jako zkušební, ale tu hlavní mám www.lins-defrag.wz.cz.
Vypadá to jako by mi ji zrušili, ale vše na ní fachá. I přidávání příspěvků.
Zkoušel jsem to všelijak i přes FTP, ale ani to.
Odmítám to, že jsem si spletl už.jm. či heslo, ve WindowsCommanderovi u připojení na FTP to mám uloženo, a ani jsem nic nepřepsal! Prostě to přestalo najednou fungovat. A zároveň (nevim, jestli to má s tim něco společného) mi přestal fungovat i email na www.email.cz. Ta samá hláška, jako bych zadal chybné údaje, ale je vše dobře, už ji mám 3 roky a chodím tam každý den, takže jsem se taky nespletl! Zkoušel jsem vytvořit novej email ten samý, ale nejde, takže asi stále existuje...
!JSEM ZOUFALEJ!
!PORAĎTE!
Dík LinS.

PS.: Ještě jsem nezkoušel se přihlásit na jiným kompu...
No řek bych že se ti někdo naboural do kompu a odkoukal hesla
Wz a Email.cz spolu moc nesouvisí ;-)
Proc ste mi smazali muj prispevek? Sem ho tady psal ....:/

Tak znova: Brani ti v tom mozna jestli mas Kerio Pesonal Firewall je tam neco jako block cookies, tak tu funkci vypni, ja uz to zazil...
<HTML>Nikdo nic nesmazal...</HTML>
Asi zmizela sama..
Asi s jí blbě odeslal
Tak chvíli po tom, co jsem psal ten příspěvek, se tam objevil ten obrázek a že je to Hack by MILI&TARY, takže mě to FAKT DOST SE*E!
Nechápu, kdo to může být? Nerozumim ani tomu, proč to celý nějak nesmazal, ale udělal novou stránku na kterou dal tu mijí původní?
To fakt nechápu!
Nevíte někdo jak by to šlo hacknout nazpět? Jsem z toho FAKT ZOUFALEJ!
NĚJAKEJ KOKOT SI HRÁL! :-(((((((
LinS.
Zkus nechat si vygenerovat heslo, jestli nezměnil mail, můžeš to ještě zachránit.

P.S. Zkontroluj si kompa, budeš tam mít ali spyware
Nebo reinstal
No já si osobně myslim, že kdyby se mi naboural do kompu, tak mu je to na hovno, protože já to heslo nikde uložený nemám.

Mail nezměnil, radši mi ho hacknul taky, takže proto se nemůžu dostat ani do jednoho... :-(((! Neboj, to mě taky hned napadlo, škoda že je taky...

Promiňte mi ty slova, ale je to ČŮRÁK NEJVĚTŠÍ! Člověk se tu o něco snaží a takovíhle KRETÉNI mi to kazej :-(((((! Fakt nechápu jejich jednání ani důvod!

Nevíte o nějakým prográmku, co dokáže zjistit heslo? Už jsem zkoušel wwwhack, ale nic. Zkoušel jsem ho i na mail, kde vim heslo a když ho to mělo zkusit (zkouší totiž všechny možný kombinace), tak to spadne. Občas ale i když to to heslo neni, takže se nepozná ani u čeho se to zastavilo, že by to to heslo mohlo bejt. Vypadá to fakt blbě, když se tu ptám na prográmek na hackování, ale jinou možnost fakt nemám, VĚŘTE MI že bych se ale nebejt těch DEBILŮ, na to neptal.

Ani bych se nedivil, kdyby byl tenhle příspěvek smazán, ale jinou možnost nevidim :-(((!
Jde mi hlavně o ten mail, tu stránku si založim jinou (s daleko složitějším heslem), ale v mailu mám všechny kontakty a všichni znaj můj mail...

PROSÍM PORAĎTE, JSEM ZOUFALEJ!
LinS.
Spousta lidí nechává prohlížeče, aby si pamatovaly jejich heslo-to je, když prohlížeč vyhodí hlášku, jestli si má to heslo zapamatovat, člověk to nečte a rovnou to potvrdí, a ono je někdy náhovdou defaultní "Ano", a když je to někde mimo vlastní dům (ve škole, v kavárně, kdekoliv), snadno se do toho někdo nabourá...jo, je to smutný, ale já ti asi nepoaradim (můžeš zkusit zadat stejné heslo jako už. jméno-to kdyby ten tvůj penis (vyhýbejme se vulgárním výrazům) byl aspoň trochu hodnej...)
No oni to jsou dva idioti. Nějakej Mili a Tary anebo si ze mě dělá prdel jeden pod dvěma přezdívkama. Neboj, to automatický heslo jsem tam neměl a ani si to nikde nedávám, radši si to zadám sám...
Oni jsou asi nějaký napůl hodný, protože oni to tam nechali všechno. Prostě absolutně vše! To mě DOST ZARÁŽÍ! Ale to heslo stejný jako je uživatelský jsem zkoušel taky a nic.
Zkus mi prosimtě poradit, jestli na to hackování neznáš nějakej prográmek. Potřeboval bych aspoň ten mail...
Zatim dík.

PS.: Sorry za ty sprostý slova, ale povolily mi nervy. Fakt PROMIŇ!
Fakt sorry, fakt neznám. Zkoušel ses zeptat adminů? Pravděpodobně ti ten mail nevrátěj, asi jim těžko dokážeš, že je tvůj a že to ho někdo vzal, ale zkusit to můžeš.
>No já si osobně myslim, že kdyby se mi naboural do kompu, tak mu je to >na hovno, protože já to heslo nikde uložený nemám.

No právě, že některé typy spywaru dokážou zaznamenat každou stisknutou klávesu....
Požívej firewall
To Johny: Aha a jak mám používat firewall? Kde to mám seznat?
Předem dík.
PS.: Kdybych neodpovídal, tak budu týden pryč...

To R.U.R.: No já si myslím, že mi je to celkem k prdu, protože jak jsi psal, tak jim to asi nedokážu. Jedině že bych jim napsal, kdo má být v seznamu kontaktů a oni by mi buďto uvěřili, nebo by mi aspoň odepsali jejich emailový adresy, protože to mě na tom FUCKt SE*E!
No nic, dík za radu, zkusím a ozvu se jak to dopadlo...
Firewally jsou běžně na netu k dispozici - pro Windows např. Kerio. V Linuxu jsou již součástí systému - stačí jen nakonfigurovat.
To Kit: Já Ti děkuji za radu, ale prosím poraď mi, jak se s tim pracuje? Jak to mám prostě nakonfigurovat, jak jsi psal. Dal jsem právě stahovat "Kerio Personall Firewall", takže zatím nevim, co tam budu potřebovat. To bude asi stačit jen nainstallovat a ono to bude dělat vše samo, že?
zonealarm bude pro tebe daleko lepší
OK, vyzkouším též. Právě jsem stáhl to Kerio, tak to vyzkouším.
Zatím i tak dík!
Tak jsem zkusil to Kerio a celkem co jsem byl na netu (dohromady asi tak 6 hodin), tak mi to neoznámilo nic ohledně nějakého Firewallu, či že by se nějaká (neznámá, co nechci) aplikace dožadovala přístupu... Z toho jsem vydedukoval, že tím by to asi nemělo být... No nic, i tak je asi pozdě. Ten debílek už ty hesla má, tak co by se dožadoval něčeho jiného, že...
Zkus třeba nějakej Anti-spyware
1) neni hacker jako hacker. ber to jako ze ti rekli: mas chybu v zabezpeceni. dej si priste pozor.
2) kdyby to bylo svine, tak ti poserou obsah (videl sem jednu klanovou stranku CSka...)
3) www.soom.cz - zkus to. koukni se tam. je mozne ze si jim to heslo poslal ty... takze nejlepsi obrana proti hackum je hacky umet... to sem si uvedomil vcera v noci (dnas rano :-) )
4) FRAMES NE!
Mě zas nejde FTP.. :-( a fakt mě neba cpát to všechno na net přes toho správce či coto je tady přes to přihlášení z úvodu wz.cz.

Když zadám ftp://mojeadresa.domena.cz tak mi naskočí že stránku nelze zobrazit. Prostě vůůůůůůbec se tam neobjevilo to logovací okýnko :-(
Firewally a co do zabezpečení by měl být komp v poho, jen jestli vám funguje FTP!
> Mě zas nejde FTP

To je mi tě líto ;-)