Problém s "š" a "ž"

Mám takový problém ...... když vložim nějaký text nebo přímo stránku zde přes webovou administraci, tak se písmena "š" a "ž" zobrazí jako otazníky. Když to vložim přes ftp tak je to v pohodě, ale to mi hodně blbne :-(( Prosím odpovězte.
No jo, psát soubory přímo je blbost. Udělej to doma a pak to nahraj.
v jakem kodovani to pises?
tohle mi pripada, ze stranku kodujes dle ISO kodovani a soubory pises a editujes podle windows-1250 (nebo naka takova varianta, proste dva druhy kodovani).
hmm koukam na to. mozna by to chtelo se naucit html a pak delat sajtu, vdyt tam nemas nadefinovany ani kodovani.

rika ti neco tohle?:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

mozna by nebylo odveci precist si neco o tvorbe vebu ;)
2Daniel: pokud ty stránky děláš doma a pak je upravuješ tady, tak se ti do dokumentu dostane dvoje kódování. Proto je potřeba upravovat soubory jen na pc, nebo používat na pc stejné kódování jako používá správce souborů a pak můžeš soubor editovat i tady. Koukni na http://www.jakpsatweb.cz/cestina.html.

Trochu OT: když už kladeš otázku do fóra a ukazuješ nám tímpádem svou adresu, tak by ses mohl aspoň postarat, abys neporušoval podmínky. Což automatický přesměrování hlavní strany s reklamou je. Viz http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html.
a to kódování ve správci souborů na WZ je iso-8859-2
Jo , tak nejsem idiot a html umim ..... akorat tam nepisu nic navic co mi prijde zbytecny a uz jsem to vyresil takze dekuji za kladne prispevky .... a tem zapornym bych vyridil, at hned kazdeho neschazuji jenom proto ze neco nenapise. Thanks
velká většina lidí nejsou idioti a HTML neumí... a uvádění meta tagu o kódování češtiny ti přijde zbytečný? Stejně tak asi není zbytečný dodržovat vyhlášená pravidla, ale to ti taky asi přijde zbytečný, že?
no fak nevim od kdy se povazuji meta tagy za zbytecne LOL. to cos tu napsal potvrdilo, ze html fakt neumis!
Daniel Berny:
1) Tve stranky zasadne porusuji podminky WZ (automaticky redirekt na prvni strane s reklamou) - to ani nemluvim o tom, ze porusuji nove podminky (reklama na uvodni strance bez dalsiho obsahu)
2) Ne, nevyresil jsi to. Encoding tam porad nemas, takze cestina se spravne zobrazi jen lidem, kteri maji Windows-1250 jako defaultni encoding.