Po zapnulí reklamní lišta nefunguje web v IE

Zapnul jsem si reklamní lištu na každé stránce na hoře (za 150 MB)
Používám rámce, takže je vlastně pouze v hlavním ránci.
Když stránky prohlížím ve Firefoxu, je sice mezi reklamní lištou a vlastní stránkou ošlkivá bílá mezera, ale funguje to.
Když ale stránky navštívím v Internet Exploreru, tak tam skočí jen reklamní banner a nic víc :-(
Prosím poraďte co s tím...
Máš "starý" reklamní banner vložený v indexu. Přečti si, co se píše ohledně banneru a rámů na http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html a http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?14.
Thalia:
<script type="text/javascript">var bt="fff";var bg="000";</script><!-- wz framelista --><script type="text/javascript">if (top.location.href==self.location.href) { document.writeln('<frameset rows="24,*"><frame name="wzlista" frameborder="0" scrolling="no" noresize src="http://ad.wz.cz/l/fr.php?kat=12&bt='+bt+'&bg='+bg+'" marginwidth="0" marginheight="0">'); }</script><!-- /wz framelista -->

a ještě tam je toto, to vypadá jako nějaký pokus o novou lištu
2ds: jj tj (ach ty zkratky :-) ), je tam vložená ta nová lišta. Jenže jak víme, pokus je strá banner na indexu, ve kterém je definice rámů, tak se ta stránka zobrazuje blbě. Je potřeba ten starý banner z indexu odmazat a nastavit správně vkládání starého banneru.
Hm dneska mi to psaní koukám nějak nejde... :-D
<HTML>Šroubek (sroubek.wz.cz) nastavil jsem pouze lištu bez banneru, takže by teď mělo stačit uploadovat tu úvodní stránku znovu</HTML>
Díky za pomoc - už to fachá - jen tam ještě otravuje ta bílá mezera, ale to je detail - kdyby jse někdo něděl, jak se jí zbavit, budu rád.

Jen bych se chtěl ještě zeptat mks (moderátora) jak mám vypnout ten braner, když v nastavení reklamy jsou jen přepínací tlačítka - buď jedna nebo druhá možnost- ale vy jste mi je vypnuli obě - což já sám nemůžu! Stejný problém budu totiž brzy řešit ještě na jedněch stránkách, které spravuji (www.my-nasefarnosti.wz.cz)
<HTML>Šroubek (sroubek.wz.cz): variantu "pouze lišta bez banneru" dělám na vyžádání - standardně to nabízeno (zatím?) není</HTML>
Hmm - no tak to je teda dobrý :-(((
A co s tou bílou mezerou pod Reklamní lišotu? Prosím poraďte mi někdo...