Proužek nebo baner?

Na svých stránkách jsem si nastavil umístěný reklamní lišty, ale nejsem si jist, zda neporušuji pravidla, když nemám umístěn i baner. Zkoušel jsem obojí a vypadá to dost otřesně. Více by se mi líbila pouze lišta - nenarušuje tolik celkový vzhled stránek. Pokud by byla podmínka, že musí umístěn být především reklamní baner, uvítal bych možnost výběru jeho formátu. Pokud by byl větší šíře a menší výšky, vůbec by nevadilo jeho umístění na všech stránkách. V podobě jaké je nyní, je to ale problém. Pokud mám hlavičku (logo) stránky širokou třeba 900pixel a baner má je 300px tak to dost narušuje celkový vzhled stránky. Proto se mi více líbí lišta, která se mi navíc ukazuje na všech stránkách, což vypadá jednotněji, než baner, který je pouze na úvodní straně a další pak naskočí bez baneru.
Prosím tedy admina, aby mi odpověděl, jestli porušuji pravidla, když mám na stránkách pouze lištu a ne baner.
<HTML>Nastavil jsem pouze lištu s navýšením na 100 MB, takže teď je to OK.</HTML>
Prosím admina, aby mi odpověděl, jestli porušuji pravidla, když mám na stránkách pouze lištu a ne baner. Nevadí mi, jestli navíšíte limit jen na 100Mb. díky za odpověď.
<HTML>havlas (pustimer.kvalitne.cz) teď je to OK</HTML>
s novimi pravydly prislo ze nesmi byt prvni stranka ve stylu vstupte ale pokud to zmenim mam web udelany ze se kazda stranka sklada z dalsich 2 a pokud odeberu vstupte index tak se mi zobrazuje pouze reklama a ne ty 2 stranky ze kterych se to sklada
2Robin: špatné nastavneí reklamy. Přečti si v podmínkách zobrazení reklamy nebo na http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?14, jak si máš reklamu nastavit v případě, že používáš rámy.