Reklama na úvodní stránce

Nechápu zákaz umístění banneru na úvodní stránce. Umístil jsem jej Tedy ještě na hlavní stránku (zrovna to tam jdu nakopírovat) a nevim , zda jej na té úvodní mám nechat také a nebo ho tam musím smazat? takto formulovaná pravidla jsou pro mne dost nejasná a nelíbí se mi proto neustálé vyhrožování o smazání účtu. Je snad i bez toho samozřejmé,když využívám něčích služeb "zdarma", že se musím také nějak "revanžovat".
Také se zakomponováním baneru do stránek jsou potíže a mělo by se vytvořit více formátů v nabídce ze strany provozovatele! Obdobná situace je u lišty. Zkoušel jsem si tu ukázkovou a nacpala se mi pod "čáru" (<hr>),kterou mám okolo menu,tj.rozhazuje stránku.

http://u-mne.euweb.cz/vitejte.htm
Žádný zakaz banneru na úvodní stránce není. Jen na té úvodní stránce musí být i nějaký obsah, což ty imho máš. Ten zákaz platí pro úvodní stránky, kde je kromě banneru jen nápis Vstupte apod.
Platí to i pro mou stránku?
http://zww.wz.cz

Mimochodem 100mb neni špatný, ale ta nucená reklama se fakt nehodí do každého webu..! některý web to úplně zničí a to mě vadí.!

Ps. doufam, že mi po 3 nesmažou web :-)
u-mne.euweb.cz: dle meho nazoru porusuje i stare podminky (uvodni stranka s reklamou je automaticky presmerovana). Prijatelne misto by myslim bylo na strance http://u-mne.euweb.cz/vitejte.htm v prostrednim sloupci nahore.

zww.wz.cz: Cela uvodni strana je prakticky zmet reklam a odkaz "Vstup" - sorry ale nemyslim si, ze se zde muze mluvit o nejakem obsahu. Z pohledu wz bych rekl je tva uvodni stranka spis jeste horsi nez jen jejich reklama a "Vstupte".
Aj ja sa na to chcem spytat. Ak sa neymlim tak reklamy typu nahoru sa nacitaju len na index. A ked si vytukam www.nebeskyjednorozec.mysteria.cz tiez mi nabehne index. Tak ako to mam urobit, aby mi ostala vstupna stanka ako index,a le reklama bola na tej vasej uvodnej stranke(home.hrml)?
Nemate to bohvieako premyslene. Ja tu vstupnu CHCEM, pretoze tam mam pocitadlo a to by na home.html vyzeralo blbo! Tak a teraz co?
GwenLoguir : mýlíš se
přečti si:
http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html
a podívej se jak je to v nastavení reklamy

Pokud přestěhuješ reklamní banner nahoru na:
http://nebeskyjednorozec.mysteria.cz/Home.html a také počítadlo
tak ta úvodní stránka snad ztrácí smysl, ne?
a pokud chceš aby:
"A ked si vytukam www.nebeskyjednorozec.mysteria.cz"
naběhlo Home.html tak to se dá nastavit pomocí souboru .htaccess
U nevbeskyjednorozec bych rekl ze mozna by nejmin rusila reklama vsude dole...nebo mozna jeste lepsi by bylo nechat uvodni stranku a pod ten vstupni obrazek dat (zkopirovat) sekci novinky. Tim
a) splnite podminku, aby na uvodni strance nebyl jen odkaz vstupte
b) bude na uvodni strance seznam novinek na strance, coz dava smysl
c) cloveku, ktery se na stranku vrati, staci navstivit uvodni stranku, aby zjistil, zda je uvnitr neco noveho.

Nejsem admin, ale myslim si ze takova uvodni stranka by byla obhajitelna.
ja na to tiez mam dotaz.. mam stranku generovanu v php. a na index.php mam naicludovane ine subory. Chcel by som si tiez rozsirit priestor, ale podmienka je umiestnit banner do vsetkych suborov... a tak by sa mi zobrazoval na stranke niekolko krat: na index.php, v menu, v obsahu atd. atd. (vsade kde ja naincludovany iny subor...) ... je to potrebne?.. totiz... na mojom webe sa stale zobrazuje index.php a pomocou premennej sa do nej includuje subor s obsahom (ak by niekto nechapal)... takze sa banner uz teraz zobrazuje na seckych podstrankach. pozrite si to sami: http://www.brano97.wz.cz/
Thx.
brano97: současná podoba je OK, reklama je na všech stránkách dole (nastavení je v titulní nahoře do includovaného souboru,který se includuje na každou zobrazenou stránku dolu). Po rozšíření kapacity na 150MB se bude nahoře v každé stránce objevovat reklamní lišta, která se bude vkládat do HTML výstupu, který bude odesílán ze servru a to až po té, co PHP tento výstup vytvoří z includovaných souborů. Nová reklamní lišta není, na rozdíl od straré reklamy, vkládána do souborů na disku, ale do výstupu.
ds: Aha.. takze ked si chcem rozsirit priestor, tak budem mat na stranke dve reklamy? OK vdaka.
2Wegguy: mě teda úvodnís trana u-mne.euweb.cz nikam nepřesměrovává (ani nepesměrovávala) a to už ji mám zobrazenou několik minut. Asi jsi hned přejel mysí přes nápis Vstupte, protože na ten ani není třeba klikat a už se zobrazí další strana. Mno pravda, není to zrovna korektní, ale imho to automatickým přesměrováním nazvat nelze.
Zdravim,
mozete sa mi mrknut na moj index.php?
Nejde mi otvorit stranku, myslim ze skript Vasej reklamy sa nepaci php-kodu..

dakujem
2hlav: vidím tam
Parse error: parse error, expecting `','' or `';'' in /3w/mysteria.cz/a/arsenal/index.php on line 107
Musíš napsat kousek kódu, asi bude chyba někde na řdku 106.
tato chyba je skoro na kazdej podstranke a je vzdy na riadku kde sa nachadza kod s reklamou..len tam neviem nikde tu chybu najst..mozes poradit?
Potrebujem par radek php kolem, jak rikal(a?) Thalia.

Predbezne bych tipoval ze ta reklama se ti dostala primo do kodu php, ne do html casti.
Chci se zeptat zdali by bylo mozny nechat reklamu na http://egypt.euweb.cz/index.htm a zaroven dat ji nahoru na http://egypt.euweb.cz/odkazy.htm? Stacilo by to? Usetrilo by mi to praci a cas. Pokud by jste chtel neco prokunzultovat tak mi napiste na email: iSethi@seznam.cz
Diky Jakub
<HTML>Jakub (egypt.euweb.cz): OK, je to možné</HTML>
2hlav: souhlasím s Wegguyem, asi se nacpala do php kódu.

2Wegguy: říkala Thalia ;-)
Po těch čachrech s reklamou už nic nechápu. Můj web je jeden z těch, kde na index.htm není víc než Vstupte, tak jsem chtěla přesunout reklamu do stránky home.htm která se objeví hned potom. Nastavila jsem cestu k této stránce v nastavení, a vymazala jsem kód pro reklamu z index.htm. Jenomže sotva index nahraju znova (bez kódu pro reklamu), tak se onen kód zase hned objeví a reklama je tam stále. A na home.htm po reklamě není ani stopy...
Tak promiňte, ale jestli mi smažou účet za porušování pravidel serveru způsobeného jejich vlastní neschopností, tak se asi přestěhuju někam jinam a budu o wz psát ošklivé věci... Stejně bych to ale chtěla ještě před koncem září vyřešit...

iwerzhon.mysteria.cz
2Boru: nastav vkládání jak říkáš do home.htm. Reklamní kód z indexu zkopíruj a vlož ho sama do home.htm. Z indexu ji smaž. Pokud se i přesto bude do indexu při nahrávání vkládat, tak proti tomu je taky obrana - pojmenuj soubor jinak než index.html, nahrej ho na web (reklama by se vložit neměla) a až na webu ho přejmenuj an index.html. Tím pádem budeš mít to co chceš - index bez reklamy a reklamu na home.htm.
PS. na iwerzhon.mysteria.cz momentálně reklamu nevidím.
dik, mali ste pravdu s tym nacpanim do php kodu..mam ale dalsi problem = umiestnil som reklamu na kazdu stranku dole ale dalsia reklama sa zobrazuje (hlavne v Opere) aj hore.. je to sposobene pouzitim prikazu require, ale vsak html kod s reklamou by sa mal vlozit uz do vygenerovanej stranky nie? ako sa toho zbavim?
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13
to mks: to znamena ze to udelate?
Jakub: Ne, nikdo to za vas neudela. Je plne ve Vasich moznostech takovou zmenu provest v administraci uctu (nastavenim relativni cesty k hlavni strance v nastaveni reklamy).