Reklama

Prosim moh by mi nekdo poradit, aby se mi reklama zobrazovala pouze v ramu středním? a je to O.K. dle nových podmínek?
Jako první si zazálohuj kód reklamy, kterou máš vloženou v indexu (jistota je jistota). Pak běž v administraci do nastavení vkládání banneru, tam zvol Nahoře na úvodní straně a do kolonky Relativní cesta vepiš vitejte.html. Pak soubor vitejte.html nahrej znovu na web. Pokud se reklama nevloží, tak zkus jak ftp tak správce, a pokud se to nepodaří ani jedním způsobem, tak na místo, kde má být reklama zkopíruj zazálohovaný reklamní kód.
Dík
Ještě jeden dotaz. Je moje stánka po změně co se týká reklamy O.K? Děkuji za odpověď.
Ano.
Ještě jednou dík
Moc se omlouvám, ale asi jsem zcela nepochopil step-by-step návod při vložení reklamního proužku. Zobrazí se mi totiž pouze na vstupním (index.htm) okně a vnořené stránky už jsou bez reklamy. Nerad bych se dopustil prohřešku, proto prosím o revizi.
Díky
2Miras: tvůj dotaz zde čtu už podruhý. Pro příště stačí opravdu jen jednou a více trpělivosti. Tohle není chat, aby ti odpověď přišla do pěti minut. Jaké máš nastvení reklamy: Nahoře na úvodní straně nebo Na všech dole? Nezapomeň že po každé změně nastavení je třeba nahrát soubory znovu, aby se změna projevila. Správně bys měl mít reklamu vloženou v souboru start.htm. Použij návod, který jsem psala výše (Datum: 11. 09. 2006 20:11), jen místo vitejte.html si mysli start.htm.
Nezlobte se, že odbočím, ale nedočetl jsem se, možná jsem byl líný, v podmínkách o umístění reklamy, jestli, když mám nastavenou reklamu na vstupní stránce nahoře, ji mohu zadávat pozici. Moje situace je taková, že jsem musel zrušit vstupní stránku a reklamu jsem umístil dolu do indexu, ve kterém je "zastaralý" vložený rámec a v něm celý obsah stránek... Co na to říkají pravidla?
Ta stranka jak je ted je imo OK. Reklama se da presneji pozicovat umistenim znacky, viz http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html.
Ještě jednou a snad naposledy. Omlouvám se za odpolední nedorozumění, pozdě jsem si všiml, že jsem byl v sekci "mimo moderátory", proto jsem svůj dotaz střelil ještě jednou sem. Taky doufám, že nynější zobrazení reklamy už je v souladu s podmínkami užívání "wézetu". pls, koukněte se..
<HTML>Miras (lazoplazo.wz.cz ): podle podmínek je správné místo pro banner až zde: http://lazoplazo.wz.cz/start.htm</HTML>
to mks: Takže lištička "kvalitní webhosting, doména zdarma....." nahoře nestačí? Sttačí tedy, když na konec (dolů) každé (?) zobrazované stránky nakopíruji zdroják banneru z index.htm (vítejte...)?
<HTML>Miras (lazoplazo.wz.cz): lištička je za 100 MB navíc, ale zároveň je zapotřebí dodržovat pravidla pro banner ... nejlépe kdyz si v administraci nastavíš že chceš banner na start.htm a znovu tam ten soubor nahraješ, na index.htm pak být nemusí</HTML>
celedi.wz.cz

Potřeboval bych poradit s reklamou u čeledi arekovité, než tam začnu nahrávat i další.
u stránek založených na PHP je nejlepší uložit kód reklamy do souboru a pomocí include vložit do stránky na správné místo
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13
eventuálně:
http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-jak-ziskat-kod-reklamy.html