přestalo my fungovat DAlbum po aktivaci lišty

Ahoj,
nemůže my tu někdo poradit, kde dělám chybu ?
Po zaktivování reklamní lišty, se my už nechce zobrazovat fotogalerie DAlbum, psaná v PHP. Pokud tam byl jen baner tak to fungovalo, ale teď se tam ani ta lišta neukáže, jen prázdná stránka.
Neví te někdo čím to může být ? Tady jsou ty stránky

http://barci.wz.cz/

Už tam nejsou žádné fotky, jen nějaké pro pokusy jak to zachránit. Všechno co tam bylo už mám raději zálohované usebe na disku, nechci o to přijít. Prosím poraďtě my, moc krát za pomoc děkuju.
Bára
Ještě musím asi doplnit, že si stránky prohlížím ve FireFoxu. Pod Internet Explorerem se galerie ukáže jen některým lidem a některým zase vůbec ne. V IE ani ve FF se lišta vůbec nezobrazuje.

díky za pomoc
Bára
Ja tam vidim album i fotky, listu nevidim. FF.
Tak to opravdu nechápu, opravdu tam neni nic než jen bílá stránka s textem "Kerio Personal Firewall can't decompress this page. " při vypnutí Keria je stránka uplně prázdná. Ještě před změnou velikosti webu to šlo a najednou nic. Prosím nevíte někdo jak to opravit. Nechci zase dělat nový web někde jinde, protože i při dalším pokusu tady na WZ to zase nefunguje až po přidání reklamní lišty.
Neví někdo aspoň jak ta reklamní lišta vlastně funguje ? Při hledání nemůžu nic najít, jako to je u baneru. Žeby ta lišta byla tak agresivní k php souborům zobrazovaným pod FireFoxem, se my nechce věřit.

díky moc za rady a pomoc Bára
ja vidim jen prazdnou stranku, kdyz si necham zobrazit zdrojak, tak tam taky nic neni. ff i ie
vidím prázdnou stránku
a viz:
http://web-sniffer.net/?url=http%3A%2F%2Fbarci.wz.cz%2Fgalerie%2F&submit=Submit&http=1.1&gzip=yes&type=GET&ua=Mozilla%2F5.0+%28Windows%3B+U%3B+Windows+NT+5.1%3B+cs%3B+rv%3A1.8.0.7%29+Gecko%2F20060909+Firefox%2F1.5.0.7+Web-Sniffer%2F1.0.24
problém s gzip
zapnout a vypnout: Accept-Encoding: gzip
ds: zapnout a vypnout: Accept-Encoding: gzip

tomu vůbec nerozumím, můžeš trochu přesněji popsat co to vlastně mám udělat ?

díky moc Bára
http://web-sniffer.net/ je aplikace, která zobrazuje hlavičky, které přicházejí od servru.Umožňuje zapnout a vypnout podporu gzip kódování. Pokud je zaškrnuto Accept-Encoding: gzip tak nepřide ze servru nic, pokud se zaškrtnutí zruší tak se zobrazí zdrojový kód, který se nepřenáší komprimovaně. Co udělat nevím, ale něco podobného se tu řešilo na fóru, řešení bylo uprava volání gzip v PHP skriptu.Takže pokud galerie používá gzip kompresi tak by mohl být problém v tom
Bára:
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=41137&t=41122
Všem chci strašně moc poděkovat, opravdu byl problém v tom použití funkce gzip. Nevím ani pořádně jak, ale podařilo se my jí vypnout a to dlouhým hledáním v souborech galerie a zkoušením namísto "true" dát "false" všude tam kde byla zmínka o "gzip". Po dlouhém zkoušení se to nakonec podařilo a vlastně to bylo tak jednoduché.
Bez vaší pomoci by se my to ale určitě nepovedlo, protože PHP vůbec nerozumim a vyřešení bylo vlastně věcí náhody. Trvalo to sice dlouho, ale galerie je už funkční.

Ještě jednou všem MOC, MOC DĚKUJU
Bára
A můžeš teda prosim napsat co konkretne a vjaky souboru si zmenila? Mam taky yen sami problem.. dík...
A zmen si heslo na admina...
a uz to mam nastavuje se to v config.php...
Ano přesně tam se to nastavuje, v config.php jen stačí změnit v řádku o GZIP hodnotu "true" na "false", potom to celé vypadá takhle

// Compress pages with GZip
$g_bGZip=false;

RDan (rdan.xf.cz): moc děkuju za upozornění na heslo, při přeinstalaci se my to nevedlo změnit protože nebylo nic vidět, ještě jednou moc děkuju

Snad to ještě někomu pomůže a usnadní zkoušení a hledání. Ta galerie od DAlbum je opravdu skvělá a jednoduchá i pro takový lajky jako jsem já :)

mějte se fajn, Bára
Já používám MKPortál a mám stejný problém. Bohužel nevím, kde najít soubor, ve kterém se gzip komprese vypíná. :(