Proč ten neúplný výčet?

Proč je v podmínkách WZ psáno, že je zakázáno: "publikovat jakýkoliv obsah, který je v rozporu se zákony ČR a mezinárodním právem, podporující rasovou či jinou nesnášenlivost, diskriminační, porušující autorská práva nebo poškozující dobré jméno provozovatele služby. Jedná se zejména o warez, erotický obsah a nelegální MP3. "

Nestačilo by napsat pouze, že je zakázáno publikovat jakýkoliv obsah, který je v rozporu se zákony ČR a mezinárodním právem a erotické stránky?

Druhou logickou možností by bylo vyjmenovat všechny paragrafy trestního zákoníku a všechny mezinároní závazky ČR.
Způsobuje ti ten přesný výpis nějakou újmu? Podle mě je dobré napsat rovnou do podmínek aspoň hrubý popis toho, co není povoleno. Kolik uživatelů má chuť studovat zákoníky?
Je to tady rozepsaný, ale 3/4 uživatelů jsou natvrdlí a nechápou to. To znamená, že se musí Míra a další ještě víc rozepsat a nějak to zvýraznit ;-)
3/4 natvrdlé .. a 98% to nečte vůbec :-)
<HTML>to co je vyjmenovano konkretne je nekompromisni delete</HTML>
Já to chápu a věřim tomu, že kdybych něco blbě dělal, tak mě někdo z moderátorů napřed seřve (od toho je mejl) a po určité době, co bych na ně kašlal, tak mi to kartáčem vypucují. Moje chyba, když bych nereagoval a nestaral se a neměl zálohováno. Nad 15 let jsme tady snad všichni dospělí (máme občanku), tak proč by nás měli vodit za ručičku ? Mají své práce dost. A čím více se tam budou rozepisovat, tím více to bude už nečitelné. Prostě, co je tam napsáno, tak je podle mě akorát. Komu se to nelíbí a potřebuje víc písmenek, tak ať si koupí denní tisk.
Možná by to chtělo ten odstavec napsat velkými tučnými červenými kapitálkami, nejleépe aby to blikalo, a asi aby se ěště zobrazoval jako úvodní text při přihlášení na WZ...
Když už to má blikat, byl by hřích nepřidat ještě <marquee> a třeba taky nějaký ten výstražný bgsound, aby byla apokalypsa dovršena :-)
2freya: jistě, ale já to mám promyšleno, neboj - <marquee> pokud vím nemá dobrou podporu mimo IE (čímž neříkám, žento nejde řešit javascriptem stejně jako blikání, které klasickým blink pro změnu nefunguje v IE), a bgsound se načítá zbytečně dlouho...jinak já byvh jako bgsound navrhoval přečtený ten text, na to by i stačila menší kvalita=>nebylo by to tak velký
Náhodou, fajnšmekrům s Mozillou nic nebrání užít si <marquee> i <blink> najednou (opravdu funguje a stojí za zkoušku). A na bgsoundu je skvělé právě to, že se dostáhne až tehdy, když už po stránce půl minuty pokojně browsíš, a paralyzuje tě šokujícím zvukovým šlehem...
> <marquee> pokud vím nemá dobrou podporu mimo IE

Ve ff jede marquee úplně v poho
Freya: Naštěstí mě od zvracení z tagů <marquee> i <blink> ochrání Privoxy :-)
2Freya: Hmmmmmmmmmmm............... :o))))))))))))))

2Admini: co vy na to?!
Jejej vy apokalypsomani... :o)