2 weby

takže ako mám weby http://www.atreides.webz.cz a http://www.mobilne-telefony.wz.cz v registraci je uvedeno nevyužívat prostor ako uložiste souburú.
Keby som si na web mobilne-telefony.wz.cz dal obrázky fotoaparátov ktoré sa budú načítavať z účtu http://www.atreides.webz.cz je to porušovanie podmienok ?
Já si myslím, že ne
Tezko rict... Asi by bylo jistejsi, kdybys mel i z webu http://www.atreides.webz.cz na obrazky tech fotaku odkaz (klidne neviditelny), a zaroven na ne muzes mit odkaz i z webu http://www.mobilne-telefony.wz.cz. Jinak by to mohlo byt povazovano za poruseni podminek, ale jista si nejsem...
když ty obrázky budou na ejdnom účtu a budou se načítat z druhého = spojování účtů = porušení podmínek
aha tak asi teda nic neudelám
ale aj tak dík
podle me, kdyz se budou nacitat z obou uctu, tak zadnej problem. prece kdyz si do stranky hodim treba freyin obrazek (zrovna me nic jinyho nenapadlo...), tak nam ty weby taky nezrusej
<HTML>v poradku to neni, pokud se to nedela v takovem malem rozsahu (nalinkovat par souboru/pouzit par obrazku z jineho webu nicemu nevadi), ale kdyz je cast prostoru jednoho webu vyuzita evidentne jako skladiste souboru pro jiny web, je to poruseni podminek</HTML>
A co když mám taky dva weby a na jednom už mám téměř zabranou databázi a tak budu využívat databázi z toho druhého webu?
Bláha: To by mě taky zajímalo
Bláha: To by mě taky zajímalo
IMHO je to s tou databází úplně stejné jako se vším ostatním. Vemte si, že byste do databáze naprali tuny obrázků a rozfrcali to po čtyrech účtech.....
škoda :(
že toho místa neni zas tak na čerty moc-to víte, je to freeweb! :o)
Já bych klidně dal kus kapacity webu za zvětšení kvoty pro MySQL
A co kdyz mam stránky tvoreny 4 ramci - jeden nahore, dva po stranach a ten v prostred - do nej se nacitaji vsechny odkazy - co kdyz z meho prviho webu dam odkaz na dokument z druheho webu, ten se zobrazi v tom danem ramci a bude mit taky reklamu. A z tohoto dokuumentu pak budu mit odkazy na soubory take z druheho webu - takze tamprime linky mam, reklama se zobrazuje za oba ucty. Je to porusovani podminek, nebo ne?
Pokud ty weby spolu nemaji tematicky ani stylove evidentne nic spolecnyho, pak neni
A kdyby ty weby byly uplne stejny, tak by to porusovalo podminky? Jem si rikal, ze kdyz to provedu tak, aby se zobrazovala reklama pro oba weby...... .
>> Jem si rikal, ze kdyz to provedu tak, aby se zobrazovala reklama pro oba weby...... .

To ani nejde.. Reklama se pocita pro ten web, na kterem je umistena. Ze jeden frejm zobrazi jeden web a druhej frejm druhej, je celkem jedno. Proste akorat musi byt jasne, ze to jsou 2 ruzne weby a ze nemaji spolecny prostor (obchazeni limitu 50 MB, spojovani uctu)
Teoreticky to mozne je, ale nevim jestli taky prakticky. Ja bych mel na prvnim webu reklamu na hlavni strance- to je reklama pro 1. web! a dalsi odkazy by pochazely z druheho webu - a ty by byly nastavene, aby meli reklamu vsechny a to dole - tim padem mam i reklamu pro druhej web!
Na reklamě nesejde,spojování webů je spájanie webov a reklamou to nezachráníš!
Sojka: když v jednom frejmu je reklama z jednoho webu a ve druhym z druhyho,počitá se to za oba!
>> když v jednom frejmu je reklama z jednoho webu a ve druhym z druhyho,počitá se to za oba!

No to jo..
No tak!
Tak co? !
Tak nic!
Tak vidíš ...