jsou na webzdarma zálohy našich www stránek

Ahoj mám problem s tim, ze mi byl nějakým způsobem vymazán jeden soubor na mem webu,, byla to má kniha návštěm. Otázka je, zda-li se někde na webzdarma provádějí zálohy stránek, kde bych si svůj vymazaný soubor mohl nazpět nahrát, děkuji za radu.
zaloha neni, smula
jedina moznost je Google archiv
Ahojky Přemku, mám úplně stejný problém. Sice na jiné doméně, ale administrátorem mi bylo řečeno, že zálohy opravdu nejsou k dispozici ani na jiných doménách. Docela mě to naštvalo. Pokud jsi našel způsob, jak se dostat k zálohám, prosím, dej vědět. Dík sousedka Andrea :o)
Pokud jste zapisovali do souborů přes php a nepoužívali nějaký fajn locking mechanismus, tak mohlo dojít několikánásobným současným zápisem do souboru k smazání jeho obsahu.

Pokud soubor prostě zmizel, tak s tím asi nic neuděláte, pokud nemáte vlastní zálohy.
S podonu otazku som sa už stretol... a nakonec to skončilo tak že chlapák mal guest book s http://www.blueboard.cz/ a niečo sa pokazilo u ních.

ale myslím že by si archyv mal hladať u seba v počítači... ja som asi pre týždnom našel v svojom PC zložku a tam boli subory čo dom daval na svoju stránku. ak chceš pozrem to, a dam vedieť...
Nechci vam do toho kecat :-D Ale stranky si zalohujte sami ;-) Na free hostingu fakt nemuzete cekat, ze vam nekdo neco bude nekam zalohovat...